banner204

banner177

banner193

banner205

BURSALILAR DİKKAT: YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Bursa için 3 Nisan 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa'da kuvvetli lodos şehir genelinde yer yer etkili olmaya devam ederken, hafta sonunun son gününde termometreler gün içerisinde 25 dereceye kadar tırmanıyor. Sabah saatlerinde yer yer etkili olan sağanak yağış şehir genelinde haftanın ilk 2 gününde de yüzünü gösterecek.

BURSA 03.04.2022, 09:43
BURSALILAR DİKKAT: YAĞIŞ GELİYOR

Bursa hafta sonunu kuvvetli lodosla geçirirken gün içerisinde termometreler yükselişini sürdürüyor. Meteoroloji'den yeni hafta için ise gökgürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.

Hafta sonunun son gününde Bursa'da sabah saatlerinde termometreler 16 dereceyi ölçerken, sağanak yağış yer yer yüzünü gösterdi.

Öğle saatlerine doğru ısınan hava ile birlikte sağanak geçişleri şehir genelinde bölgesel olarak devam ediyor. Öğle saatlerinde termometreler 25 dereceye kadar ulaşıyor.

Akşam saatlerinden itibaren yağış geçişlerinin etkisini kaybedeceğini bildiren meteoroloji, parçalı bulutlu bir gökyüzünün şehre hakim olacağını ve termometrelerin 14 derecelere kadar gerileyeceğini belirtti.

YENİ HAFTA YAĞIŞLI OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa için yeni haftanın ilk 2 gününde yağış uyarısı var.

Yarın için (PAZARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde 9 derecelere kadar gerileyen termometreler gün içerisinde etkili olacak gökgürültülü sağanak yağışla birlikte en yüksek 21 dereceye kadar tırmanacak.

SALI günü için yağışın devam edeceği bildirilirken, hava sıcaklığı sabah saatlerinde en düşük 8 derece, gün içerisinde ise yine 21 derece seviyelerinde seyredecek.

ÇARŞAMBA günü yağış Bursa'yı terk ederken, çok bulutlu bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa genelinde termometreler gün içerisinde 20 derece bandında olacak.

PERŞEMBE günü için çok bulutlu bir gökyüzünü şehir genelinde yüzünü göstereceğini belirten meteoroloji, gün içerisinde termometrelerin ise 23 dereceye kadar tırmanacağını bildirdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P