banner204

banner177

banner193

banner205

“BURSA’NIN DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEK MAESTRO GEREKİYOR!”

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz Bursa’nın hak ettiği değeri görmediğini belirterek, “Bursa’nın marka değeri var. Muhteşem bir şehir. Sadece bu dinamikleri harekete geçirecek bir maestroya bir orkestra şefine ihtiyaç var. Bursa’nın sıkıntısı sahipsiz kalması. Parti anlamında değil resme genel olarak bakmalıyız.”  dedi.

BURSA 29.12.2020, 10:12 29.12.2020, 10:28
“BURSA’NIN DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEK MAESTRO GEREKİYOR!”

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın yanlış giden her konuda sesini yükselttiğini ifade eden Fırat Yılmaz, birçok sıkıntıyı gündeme getirerek çözüm sunduklarını ifade etti. Yılmaz sorunları dile getirmenin yıkıcı bir siyaset algısı olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade ederken şöyle devam etti, “Hatalı gördüğümüz konuları kamuoyu ile paylaşmak zorundayız. Pandemi sürecinde Bursa’da yaşanan birçok sıkıntıyı dile getirdik ve çözüme kavuşması noktasında gündeme getirerek katkıda bulunduk. Bu koltukları işgal ediyorsak sorumluluk ve görevlerimizi yapmak birinci vazifemiz. 7-24 esaslı olarak vatandaşlarımızın sorunlarına ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz”

“BURSA KİMSESİZ VE SAHİPSİZ BİR KENT”

“Bursa bir marka kent. Bursa’nın 17 ilçesinde inanılmaz noktalar var. Bursa turizminin inanılmaz patlaması gerekiyor. Turizm sadece yapılan birkaç çalışmadan ibaret olmamalı. Uludağ gibi bir değerimiz var. Uludağ’ın sahibi kim? Büyükşehir mi, Tarım ve Ormancılık Bakanlığı mı? Milli Parklar mı? Bursa Valiliği mi? Uludağ’ın sahibi kim? Bursa’nın bir sahibi olduğunda Uludağ’ın bir sahibi olacak. Bir bütün olarak düşünmek gerekiyor. Entegre konuları doğru okumak ve ardından doğru çözümler sunmak gerekiyor. Turizm sadece bir örnek. Bursa’nın gerçek kimliği ne? Bursa bir sanayi kenti mi? Tarım kenti mi? Turizm kenti mi? Bursa ulaşım anlamında Türkiye’nin en şanslı şehri İstanbul 1 saat, Ankara 3 saat, İzmir 2 saat. Türkiye’nin finans faaliyetlerini yoğunlukla olduğu üçgenin ortasındayız. Lokasyon olarak çok iyi bir noktayız. İnegöl’e mobilya kenti diyebiliriz? Bursa ne kenti? Bursa kimsesiz ve sahipsiz bir kent.”

BURSA’NIN DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEK MAESTRO GEREKİYOR!

“Bursa’nın marka değeri var. Muhteşem bir şehir. Sadece bu dinamikleri harekete geçirecek bir maestroya bir orkestra şefine ihtiyaç var. Bursa’nın sıkıntısı sahipsiz kalması. Bursa’nın bir turizm bir sanayi planı olduğunu düşünmüyorum. Kağıt üzerinde birçok çalışma yapılıyor evet ama bu işler takip edilmiyor. Bu işlerin Ankara ayağında bir eksiklik, sorun var. Bursa’nın bir sahibi yok. Parti anlamında değil resme genel olarak bakmalıyız. Bursa bu yönetim şeklini de hak etmiyor. İktidarın vermiş olduğu bir güç zehirlenmesi var bu güç zehirlenmesinden kaynaklı farklı farklı kutup başlarının oluşmuş olmasından kaynaklı olarak Bursa sahipsiz. AK Parti’nin kendi içinde yaşadığı sorunlar her noktaya yansıyor. Bursa’yı daha öncede AK Parti yönetiyordu birçok önemli yatırım yapıldı. Buradan yapılan her şeye kötü dersek vicdansızlık olur. Takdir edilmesi gereken işleri de takdir etmeliyiz.”

“PANDEMİ SİYASETİ DE DEĞİŞTİRDİ”

“Pandemi ve ekonomik kriz neticesinde birçok vatandaşımız maddi sıkıntılar yaşıyor. Firmalar kapasitelerini düşürmüş durumdalar, gıda ve hizmet sektöründe ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Allah yardımcımız olsun. Bu süreci birlikte dayanışma içerisinde anlatmayı ümit ediyoruz. Pandemiye kadar siyaset, hem CHP temelinde hem de bize oy vermeyen kitle temelinde farklı argümanlarla yapılıyordu. Ziyaretler toplantılar organizasyonlar düğünler cenazeler… Siyasetçi olarak olmamız gereken olamadığımız için bekleyip kenara çekilmiyoruz. Elimizdeki tek argüman dayanışma. Bizlerin elinde tabi ki sihirli değnek yok ama gönüllülerimizi hayırseverlerimizi çevremizdeki varlıklı insanları devreye sokarak bir çalışma modeli ortaya koyuyoruz. Bu anlamda yardıma muhtaç olan birçok vatandaşımıza maddi destek sağlamaya çalışıyoruz.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P