BURSA’NIN DÜNYA MARKASI ‘DAWOOD’ AVRUPA’NIN EN BÜYÜK FUARINDA

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çeyrek asırlık tecrübesiyle mobilya sektöründe faaliyet gösteren Dawood, Bursa’nın dünya markası olmayı başarırken, 65 kişilik dev kadrosuyla 25 yılda yüzlerce çeşit sandalye tasarlayıp üretti. Dawood Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarına üretim gerçekleştirmesinin yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında sektörün en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. 

BURSA 18.01.2022, 12:21 18.01.2022, 12:33
BURSA’NIN DÜNYA MARKASI ‘DAWOOD’ AVRUPA’NIN EN BÜYÜK FUARINDA

SANDALYE TASARIM VE ÜRETİMİNİNDE DÜNYA MARKASI: DAWOOD

Dawood Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Yılmaz, firma hakkında bilgiler verdiği açıklamasında,  Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı IIFF 2022'de yeni ve güncel ürünlerini sergileyeceklerini belirterek fuar hakkında açıklamalarda bulundu. 800’den fazla katılımcı ve 3 binden fazla markanın yer alacağı fuarda Dawood 10 numaralı salonda 1005/A nolu stantta yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK FUARINDA ‘DAWOOD’  YENİ MODELLERİNİ SERGİLEYECEK

SALON:10 - STANT NO: 1005 / A

İstanbul’da 25-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı olacak 800’den fazla katılımcı ve 3 binden fazla markanın yer alacağı fuarda Bursa’nın dünya markası Dawood, 10 numaralı salonda 1005/A stant numarasıyla dünya arenasına çıkacak.

Çeyrek asırdır mobilya sektöründe, sandalye alanında hizmet veren Dawood,  Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED)   MOSFED koordinasyonunda 25-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek IIFF 2022'de yerli ve yabancı alım heyetleriyle bir araya gelerek yeni ürünlerini tanıtacak.

Türkiye ekonomisine katkılarını her yıl artıran ve 2021'de 4,28 milyar dolar ihracat gerçekleştiren mobilya sektörü, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olacak IIFF 2022'de, 6 milyar dolarlık mobilya ihracat  hedefi için 2022’ye büyük bir başlangıç yapacak.  Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi'nde ilk kez eş zamanlı olarak düzenlenecek fuara, ulusal ve uluslararası 800'den fazla katılımcı ve üç binden fazla marka katılacak.

DÜNYA MOBİLYA SEKTÖRÜ ROTASINI TÜRKİYE’YE ÇEVİRİYOR

25-30 Ocak 2022 tarihleri arasında, Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteğinde düzenlenecek IIFF 2022 ile dünya mobilya sektörü, rotasını Türkiye'ye çevirecek. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi'nde 260 bin metrekarelik alanda 25 salonda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek fuarda, Türkiye mobilya sektörünün 36 bin üreticisi en son ürün, tasarım ve modellerini sergileyecek.

Avrupa’nın en önemli mobilya üretim merkezlerinden biri olan, İnegöl’de yaklaşın 4 bin metrekare kapalı alanda üretim serüvenin devam eden Dawood çeyrek asırda ürettiği on binlerce sandalye ile milyonlarca kişinin hayatında yer edinirken; İnegöl’de fabrika içinde yer alan showroom ve İstanbul Küçükçekmece’de Basın Ekspres Yon Yolu’nda yer alan mağazasıyla yüzlerce çeşit ürün ve modelini sergiliyor.

AYTEKİN YILMAZ, “SEKTÖRDE FARK YARATIYORUZ”

Sektörün ihtiyacı olan stil sahibi, ahşap modern sandalyeyi, hem kaliteli hem de son kullanıcının sorun yaşamayacağı şekilde üretip Türkiye ve dünyanın beğenisine sunduklarını aktaran Aytekin Yılmaz, “Eşsiz formlar ortaya çıkarmak için kalite ve güven ilkelerimizden asla vazgeçmiyoruz. Güçlü üretim tekniklerimiz ve detaylı işçilik ile özenle ürettiğimiz tüm sandalye tasarımlarımızla sektörde fark yaratıyoruz. Dawood olarak hayal etmenin en modern ve orijinal halini sizlere sunuyoruz. 25 yıllık tecrübemizle, ahşaba şık formlar kazandırıyoruz. Kuşaktan kuşağa aktarılan güçlü tasarım kabiliyetlerimizi sandalye üretiminde kullanarak tasarım anlayışını üst segmentlere taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

NELER ÜRETİYORUZ?

Ürün çeşitliliğinden bahseden Aytekin Yılmaz, “Üretim hacmimizin çok büyük bir bölümünü özenle tasarlayıp ürettiğimiz sandalyeler oluşturuyor. Türkiye’nin önde gelen birçok mobilya firması ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Önemli markaların yemek odası takımlarına özel sandalyeler imal ediyoruz.  Bunun yanı sıra sandalye, masa, berjer, bench, özel ölçü koltuklar tasarlayıp üretiyoruz. Özel ölçü ve konsept tasarımlar üzerinde çalışabiliyoruz. Hizmet alanımızın sınırı yok; kafe, restoran, otel, hastane, kamu kurum ve kuruluşları, okullar kısacası tüm yaşam alanlarına uygun tasarımlarımızla hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (4)
Cemal FURUNCU 2 yıl önce
Tebrik eder,başarılarının devamını dilerim…
Halil İbrahim Turan 2 yıl önce
Kalite Fark yaratıyor
Tebrikler
Firdevs Çakırgöz. 2 yıl önce
Tebrikler yeğenler başarılarınız daim olsun sizlerle gurur duydum.
Firdevs Çakırgöz. 2 yıl önce
Tebrikler yeğenler başarılarınız daim olsun sizlerle gurur duydum.
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P