banner201

banner177

banner193

Bursa’nın en gözde mekanı olacak, REZENE LOUNGE açıldı

Bursa’nın en yeni kafe restoranı Rezene Lounge, Beşevler Karafatma Meydanı, Central Park’ta açıldı. 400 kişilik kafe kapasitesinin yanı sıra; nikah, toplantı ve benzeri organizasyonlar için Central Davet tüm Bursalıların hizmetine girdi.

BURSA 02.09.2020, 12:06 02.09.2020, 12:19
Bursa’nın en gözde mekanı olacak, REZENE LOUNGE açıldı

Haber: Fetih Bağcı 

Tamamı Rezene mutfağında hazırlanan 100’ü aşkın yemek çeşidi, onlarca tatlı, tüm kahve çeşitleri ve özel çayların olduğu Rezene Lounge kısa zamanda Bursa’nın en gözde mekanlarından biri oldu.

Rezene Lounge İşletme Müdürü Güven Yıldız,  Bursahaberdar Gazetesi’ne yaptığı açıklamada işletme ismini çok düşündüklerini ve bitki çayı ismi olan rezene isminin naifliğinden dolayı ismi tercih ettiklerini aktardı.

100’Ü AŞKIN YEMEK ÇEŞİDİ

Bursa’nın gözde kafe restoranı Rezene Lounge hakkında bilgiler paylaşan Yıldız, “Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tamamı kendi mutfağımızda hazırladığımız 100’ü aşkın yemek çeşidimizle hizmet veriyoruz.  Pide, hamburger, makarna, salata birçok aperatif ürünlerimiz olduğu gibi Rezene’ye has lezzetlerle Bursalıların hizmetindeyiz.  10 çeşit özel tatlımızı Rezene mutfağında üretip sunuyoruz. Hiçbir şekilde dışarıdan hazır ürün almıyoruz. Pidemizden, tatlımıza kullandığımız kıymaya kadar Rezene mutfağında hazırlanıyor.  Mutfağımız tam donanımlı olmakla birlikte otel mutfağı tarzında dizayn edilerek özel lezzetler kendi mutfağımızda hazırlanıyor” dedi.

“İÇECEK KATEGORİSİNDE DE ÇOK İDDİALIYIZ”

Rezene Lounge’nin, tüm yeme-içme ihtiyaçlarına en iyi lezzetleri sunmanın yanı sıra Bursa’nın merkezinde geniş alanıyla eğlenceli vakit geçirmek için kurulduğunu aktaran Yıldız, “İçecek kategorisinde de çok iddialıyız. Bütün kahveler, soğuk kokteyl çeşitleri, dondurma, detoks içeceklerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Kendi kahvemizi kendimiz kavuruyoruz. Çoğu yerde olmayan farklı lezzetlerde kokteyllerimiz, kendi reçetelerimiz ve  Bursa’nın hiçbir yerinde olmayan özel çayımız var. Herkesi bu eşsiz lezzetleri deneyimlemeleri için bekliyoruz”

ORGANİZASYONLARIN YENİ ADRESİ CENTRAL DAVET

Rezene Lounge’nin yanı sıra Central Davet isimli tesiste her türlü organizasyona kapılarını açabildiklerini aktaran Güven Yıldız, “Toplantılar, toplu yemekler, kına, nikah, nişan, sünnet, baby shower benzeri organizasyonları burada düzenliyoruz. Salonumuzun kapasitesi 150 kişilik, cafe restoran bölümüzde ise 400 kişiyi çok rahat bir şekilde ağırlayabiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu alanda yeni projelerimiz olacak.”

  • AÇILIŞ SAATİ 08:00
  • 200 ARAÇLIK OTOPARK
  • 100’Ü AŞKIN YEMEK ÇEŞİDİ
  • TOPLU ORGANİZASYONLAR
  • TÜM KAHVE ÇEŞİTLERİ
  • BURSA’NIN TEK ÖZEL ÇAYCISI
  • KAHVALTI
  • NİKAH, TOPLANTI, BABY SHOWER, TOPLU YEMEK

İletişim bilgileri

Nilüfer, Beşevler, Karafatma Meydanı, Central Park

İnstagram: rezenelounge

Facebook: rezenelounge

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P