banner177

banner193

BURSA’NIN ONUR’U BURSASPORUN YANINDA

Perakende sektörünün önde gelen gıda markası Onur Market her zaman olduğu gibi Ramazanda da Bursaspor’un yanında olmaya devam ediyor.

BURSA 16.04.2021, 12:17
BURSA’NIN ONUR’U BURSASPORUN YANINDA

Kentin gözbebeği markası Bursaspor’un 2 sezondur kol sponsorluğunu kesintisiz olarak sürdüren, ayrıca çok sayıda forma alımı, loca, deplasman ve gıda paketi gibi farklı alanlardaki destekleriyle Bursaspor’un yanında olan Bursa’nın en büyük perakende zinciri Onur Market, gerçek bir Bursaspor taraftarı olduğunu ispat ediyor. Kulübe sağladığı maddi desteğin yanı sıra zaman zaman yapmış olduğu desteklerle de futbolcuların motivasyonunu artırmayı ihmal etmeyen Onur Market, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazanda da bu kez kulüp çalışanlarını unutmadı.            
Onur Market şubelerinde geçerli olan 103 alışveriş çekini kulüp çalışanlarına takdim eden Onur Özen Bursaspor ile birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğunu gözler önüne serdi.    

“Her koşulda, kim olursa olsun biz hep Bursaspor ile yan yanayız.”       

Ramazan ayına özel gerçekleştirilen bu çalışma ile ilgili bilgi veren Özen Grup Yönetim Kurulu Üyesi sn. Onur Özen; “Bursa denildiğinde ilk akıllara gelen değerlerimiz arasında Bursaspor geliyor, kuşkusuz kentimizin en önemli markası. Bursaspor markasına gecesini gündüzüne katarak emek harcayan Özlüce, Vakıfköy, Merinos, Sağlık ekibi, Amatör ekibi ve Store çalışanlarından oluşan 103 kardeşimize mübarek Ramazan ayında destek olmak istedik. Bu zorlu süreçte Bursaspor’a e veren kardeşlerimize mağazalarımızda bedelsiz bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmesi için onurlu kartlarımızdan verdik. Onur Market olarak Bursaspor adına üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sadece iyi günde değil zor günlerde de takımımızın yanında olarak samimiyetimizi ortaya koyduk. Şehrin değerlerine sahip çıktığımız için son derece mutluyuz. Bursaspor ve çalışanlarının yanında olmaktan ‘Onur’ duyuruyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P