banner201

banner177

banner193

BURSA’YI YÖNETENLERİ TANIYORUM’ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ 

Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin ‘Bursa’yı Yönetenleri Tanıyorum’ resim sergisi, Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde açıldı. Bursa’da görev yapan bürokrat, siyasetçi ve STK temsilcilerinin portrelerinin sergilendiği, resim sergisi büyük ilgi gördü. 

BURSA 15.06.2022, 19:32
BURSA’YI YÖNETENLERİ TANIYORUM’ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ 

Bursa’da 1990 yılında kurulan ve birçok ilke imza atan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, yeni projesiyle, bürokrat, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. ‘Bursa’yı Yönetenleri Tanıyorum’ temasıyla Bursa’da görev yapan bürokrat, siyasetçi ve STK temsilcilerinin portrelerini çizen Bursa Zeki Müren Lisesi öğrencileri, Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde sergi açtı. Sergi açılışına Bursa Vali Yardımcıları Halil Serdar Cevheroğlu, Mustafa Özsoy, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman, Çelik, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yazıcı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekci, Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Keleşoğlu, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Gülten Kaçmaz, Eğitim Bir Sen Bursa Şube Başkanı Ramazan Acar, Eğitim Bir Sen Şube Başkan Vekili Adil Yazıcıoğlu, Eğitim Bir Sen Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Akiş ve davetliler katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışın ardından sergiyi dolaşan misafirler, kendi portrelerinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 


AYAZ: “SERGİYE İLGİ ÇOK GÜZEL”
Gerçekleştirilen proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Remzi Ayaz, “Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bir kez daha ne kadar yetenekli olduğunu göstermiş oldu. Bursa’ya değer katanlara vefa borcumuzu bu sergiyle yerine getirmek istedik. Sergimize ilgi büyük ve çok güzel. Projemize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Alinur Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü’müz Serkan Gür’e teşekkür ediyoruz. Sergimiz 17 Haziran’da son bulacak. Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi olarak bundan sonra da farklı projelerle Bursa için güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P