banner204

banner177

banner193

banner205

BURTİMDER AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER), düzenlediği iftar programında dernek üyelerini bir araya getirdi.

BURSA 30.04.2022, 14:28
BURTİMDER AİLESİ İFTARDA BULUŞTU


Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER), üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. Ramazan ayının son Cuma gününde Dobruca Derebahçe Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında bir araya gelen dernek üyeleri keyifli bir akşam geçirdi.



İftar programına, Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Başkanı Kemal Yıldırım, TİMFED Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Kaya, Yücel Baran, Mustafa Şahin, Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, İçmimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ali Gözütok, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Doğalgaz Enerji Mekanik Mühendis ve Sanayici İşadamları Derneği (DEMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Şahintürk, İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi eski Meclis üyesi Hüsnü Doğruoğlu, çok sayıda üye ve sektör temsilcisi katıldı.

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmaker, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “11 ayın sultanı Ramazan’ın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Dostluğumuzu, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar programımıza katılımınız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kıymetli misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyor, Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum” dedi.

İftar programı, davetlilerin sohbeti ve Yönetim Kurulu üyelerinin bayram tebrikleri ile sona erdi.


 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P