banner204

banner177

banner193

banner205

BURTİMDER’DE MURAT ÇAKMAKER DÖNEMİ BAŞLADI

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan genel kurulda oy birliği ile BURTİMDER’in yeni başkanı Murat Çakmaker seçildi.  Mevcut başkan Yusuf Aydın Eskibozkurt BURTİMDER başkanlığını Murat Çakmaker’e devretti.

BURSA 27.03.2021, 14:13 27.03.2021, 14:27
BURTİMDER’DE MURAT ÇAKMAKER DÖNEMİ BAŞLADI

BURTİMDER Olağan Genel Kurul Toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Oy birliği ile bayrağı Yusuf Aydın Eskibozkurt’tan devralan Murat Çakmaker yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmaker, “BURTİMDER Genel Kurulumuzu büyük bir ilgiyle gerçekleştirdik. Yeni yönetimimiz genel kurulun oy birliğiyle kabul edildi ve bugün göreve resmen başlamış oldu. Paydaşlarımızın saygı değer üyelerimizin teveccühü ile yönetimi devraldık. Sektörümüz adına var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BURTİMDER İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEK

Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) çatısı altında BURTİMDER’in faaliyet gösterdiğini aktaran Çakmaker, “BURTİMDER bugüne kadar birçok yeniliğe imza attı. Bundan sonra da ayni şekilde yeni dönemde de ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Sektörü birleştirmek adına çalışmalarımız devam edecek. Sektörel eğitimlerimiz olacak. Sektörün yaşadığı ekonomik sıkıntıların aşılması için üyelerimizle fikir alışverişinde bulunacağız.  Üyelerimiz ve BURTİMDER’in geleceği ve iş hacmini artırmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

ÇAKMAKER’DEN ÖNCEKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR

BURTİMDER’in faaliyet alanına da değinen Çakmaker, “BURTİMDER, Bursa’da tesisat ve inşaat malzemeleri alanında faaliyet gösteren iş insanları tarafından kurulmuş bir dernek. Bugüne kadar birçok  önemli girişimlere ve projelere imza atan bir dernek. Önceki yönetimimizin de büyük katkılarıyla özellikle Yusuf Aydın Eskibozkurt başkanımızın çok iyi çalışmalarıyla bugünlere kadar geldi. Bir dönem ben de bu çalışmaların içinde bulundum. Sektörün her alanında güzel çalışmalar ortaya koyarak bizden sonraki yönetimlere iyi bir miras bırakmak istiyoruz.” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

BURTİMDER Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Murat Çakmaker, (MAKRO ISI CİHAZLARI PAZ. SAN VE TIC. LTD. ŞTİ.)

Cengiz Eker (İZOMET ISI SES SU İZOLASYONU İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ,)

Hasan Okumuş (OKUMUŞLAR YAPI A.Ş)

Burak Barut (EDESSA MOBİLYA TİC. SAN LTD. ŞTİ)

Erhan Adalıer (MAR-ESEN PLASTİK)

Salim Yılmaz (SESA MARMARA BORU A.Ş)

Mehmet Erdoğan (MOTİF YAPI)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P