banner204

banner177

banner193

banner205

BUTGEM’de eğitimler 21 Ekim’de başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren BUTGEM, 2019-2020 eğitim-öğretim dönemine 21 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

BURSA 17.10.2019, 11:56
BUTGEM’de eğitimler 21 Ekim’de başlıyor

BUTGEM, yeni eğitim dönemi için daha zengin ve nitelikli bir eğitim programı hazırladı. Bursa iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda eğitim çeşitliliğini her eğitim döneminde artıran BUTGEM’de, bu yıl 40 farklı alanda 100’e yakın eğitim programı tasarlandı. Tekstil, otomotiv, metal-makine, bilişim teknolojileri, endüstriyel otomasyon ve hizmet sektörlerine yönelik eğitimler gerçekleştirecek BUTGEM, Bursa işgücü piyasasına yeni kalifiye elemanlar yetiştirmeyi hedefliyor.

EĞİTİM PORTFOYÜ GENİŞLİYOR

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 12 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteren BUTGEM’de meslek edindirme eğitimleri gündüz, meslek geliştirme eğitimleri ise akşam ve hafta sonları düzenlenecek şekilde planlandı. Meslek Edindirme, Meslek Geliştirme ve Uzmanlaşma eğitim programları farklı sürelerde kurgulandı. Eğitim programları arasında web tasarımdan Android ile mobil programlamaya, tekstil desen tasarımından CNC operatörlüğüne kadar farklı branşlar yer alıyor. BUTGEM’de bu yıl ilk kez hizmet sektörüne yönelik eğitim programları düzenlenecek. E-Ticaret ve E-Pazarlama, Genel İşletmecilik ve Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği ilk etapta başvuru alınacak alanlar arasında yer alıyor.



PROFESYONEL EĞİTİMLER

BUTGEM bu yıl ayrıca iş dünyasından gelen taleplere göre şekillenecek butik kurslarla da çalışanların uzmanlaşmasına destek olacak. Profesyonel alanlarda düzenlenecek modüler eğitim programlarıyla BUTGEM, iş dünyasına istediği alanlarda uzmanlaşma imkanı sağlayacak. BUTGEM bünyesinde ayrıca yabancı dil eğitimleri de gerçekleştirilecek.



BTSO ÜYELERİNE ÖZEL KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMLARI

BTSO üyelerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda BUTGEM, kurumsal eğitim programlarına da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. BTSO üyesi firmalar, eğitim taleplerini onkayit.butgem.org.tr ve butgem.org.tr internet adreslerinden bildirebilecek.



REKOR BAŞVURU

BUTGEM’in 2019-2020 eğitim dönemi başvuruları rekor düzeye ulaştı. Yaklaşık 2 bin kişi eğitimlerden faydalanmak için merkeze başvuru yaptı. Bu yıl ilk kez internet üzerinden ön kayıt başvurusu alan merkezde adaylar mülakat sınavlarına katıldı. Yaklaşık 100 eğitim programının uygulanacağı BUTGEM, yeni eğitim dönemine 21 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P