banner204

banner177

banner193

banner205

BUÜ ve BUMİAD Üniversite-Sanayi İşbirliğine Hazır

- Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’u makamında ziyaret ederek BUÜ ile BUMİAD tarafından birlikte yapılabilecek çalışmaları ele aldılar.

BURSA 06.07.2019, 13:47
BUÜ ve BUMİAD Üniversite-Sanayi İşbirliğine Hazır

 

BUÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, BUMİAD’ın yapısı ve çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’a bilgi verdikten sonra, “Her birisi mühendislik ve mimarlık eğitimi aldıktan sonra kendi işlerini kuran ve halen çalışmakta olan BUMİAD üyeleri olarak, Üniversitelerimiz ile daha yakın işbirliği içerisinde olabilmek arzusundayız. Bu konuda hem kıymetli akademisyenlerle yakın çalışmaya, hem de geleceğin mühendisleri ve mimarları olacak öğrencilerimizle bilgi paylaşımında bulunmaya hazırız” dedi.

 

BUÜ Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz da BUMİAD Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtirken, “Bursa gibi pek çok özelliği bulunan, ayrıca sanayisi çok gelişmiş olan bir şehrin üniversitesi de toplumun her kesimi ile yakın ilişki içerisinde olmalıdır. Bu anlamda ciddi adımlar atacağız ve BUMİAD ile de birlikte yapabileceğimiz çalışmalar olabilir. Tüm birimlerimiz ve fakültelerimizle de Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda BUMİAD ile ortak çalışmalar yapabiliriz” şeklinde konuştu.

 

Ziyarete BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleyman Kara, Gökçe Möröy, Özcan Gök, Mustafa Gümüş, Abdullah Büyükışıklar, Suzan Çağıl Cesur Türkmen ve Orhan Erkan Güngör de katıldı.

 

BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir ziyaretin sonunda BUÜ Rektörü Prof. Dr. Saim Kılavuz’a anı plaketi sundu. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P