banner204

banner177

banner193

banner205

CAN DOSTLAR İÇİN TİYARTO OYUNU DÜZENLENDİ

Usta oyuncu Mehmet Elmas, Bursa'da Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği'nin sokak hayvanları için düzenlediği etkinlite tiyatro severlerle buluştu.

BURSA 25.11.2021, 12:09 25.11.2021, 12:56
CAN DOSTLAR İÇİN TİYARTO OYUNU DÜZENLENDİ

Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği, pandemiden dolayı ara verilen tiyatroların normalleşme ile yeniden açılmasını fırsat bilerek, sokak hayvanları yararına anmalı bir etkinlik düzenledi. Bursa'da tiyatro severleri, usta oyuncu Mehmet Elmas'ın 'Dinle Küçük Adam' oyunuyla buluşturan dernek, buradan gelen gelirleri, sokak hayvanları yararına kullanacak. Dernekle ilgili bilgiler veren gönüllü üyeler, şunları söyledi: "Üniversite öğrencileri olarak 10 ay önce kurduk.Başta yedi kişiyle başladığımız bu oluşum çok kısa sürede iki yüzü aştı.Çekirdek aileden geniş bir aileye geçip doğaya, hayvanlara ve insanlara yardım etmeyi başarmış kocaman bir Fesleğen Pati ailesi olduk. Sokak hayvanlarını düzenli mama dağıtıp, sahiplendirip, tedavileriyle ilgileniyoruz.Gönüllü ekibimizle beraber Bursa'da kirli bulduğumuz yerleri, yeri geldiğinde bizim gördüğümüz, yeri geldiğinde üyelerimizin söylediği yerleri temizliyoruz.Çocuklarımıza bayramlık, ayakkabı, okul araç gereci, ailelere erzak kolileri desteğinde bulunuyoruz."

FARKINDALIK OLUŞTURULDU 
 "Son projemizde ise biraz daha farklı bir konuya değinmek istedik.pandemi süreci insanları büyük ölçüde evde vakit geçirmeye zorladı ve normalde neler yaptıklarını çoğu insan unuttu.Tiyatroya ilginin az olduğu bu yüzyılda, pandemi de evde oturmaktan sıkılan insanların tiyatroya şans vererek aynı anda sokak hayvanlarına da destek olabilecekleri anlamlı bir etkinlik yapmak istedik. 22.10.2021 de Uğur Mumcu Sahnesi'nde sokak hayvanları için düzenlenen "Dinle Küçük Adam" Mehmet Elmas'ın interaktif gösterisi sanatla yaşatarak, güzel bir etkinliğe imza atmış oldu. Birçok gönüllümüzle hem güzel sohbet ettik hem de dijital ortamdan uzak Mehmet Elmas'ın içten ve profesyonel oyunculuğuyla güzel bir tiyatro izledik.Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan gönüllülerimize ve bizi kırmayarak gelen Mehmet Elmas'a çok teşekkür ediyoruz.  Sanatın ve sokak hayvanlarına verilen değerin olması gereken konuma ulaşması dileğiyle."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P