banner201

banner177

banner193

CHP'DEN GEMLİK'TE GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’nda partililer gövde gösterisi yaptı.

BURSA 15.11.2021, 11:02 15.11.2021, 12:05
CHP'DEN GEMLİK'TE GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nın Birlik ve Dayanışma kahvaltısı, Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti. Programa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Yüksel Özkan ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun yanı sıra Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Mudanya, Gürsu, İznik, Orhangazi ve daha pek çok ilçeden partililer de katıldı. Bursa dışında olduğu için programa gelemeyen Milletvekili Lale Karabıyık ise dayanışma mesajıyla destek oldu.

 “Yağmur gibi zam yağıyor!”

Yüzlerce partilinin yoğun katılım gösterdiği programda açılış konuşmasını CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu yaptı. Başkan Aksu, Gemlik’teki seçim zaferinde özellikle kadın ve gençlik kollarının büyük emeği olduğunu söyleyerek tüm üyelere teşekkür etti. Aksu şöyle konuştu: “Gemlik zeytini markadır. Zeytin üreticilerimizin bu yılı verimli ve bereketli geçirmelerini diliyorum. Üreticilerimiz ile görüştüğümüzde ilacın fiyatı yüzde 400, yüzde 500 arttı. Gübrenin fiyatı arttı. Maliyetler yükseldi diyorlar. Zeytin üreticisi zor durumda da toplumumuzun diğer kesimleri nasıl? Kara bulutlar çökmüş. Yağmur gibi zam yağıyor. Sabah zam, akşam zam. Zengin daha zenginleşirken fakir daha fakirleşti. Toplumumuzun orta ve dar gelirli kesimi mağdur. Pazar yanıyor, mutfak yanıyor, market yanıyor. Önümüzdeki seçimde bu kara bulutları dağıtacak, hep birlikte Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşıyacağız.”

Şükrü Aksu’dan sonra söz alan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise “Bu günün asıl kahramanı partili kadınlarımızdır” dedi. Kadın kollarını kürsüye davet eden Başkan Sertaslan sözlerini şöyle sürdürdü: “Gemlik’i böyle kazandık. Kadınlar, bu bayrak göndere dikilecek diyorlarsa bu işin kaçarı yok, olacak.”

“Her şey çok güzel olacak!”

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca da fiyatların artmasına değinerek “Mutfakta yangın var mı? Tencereler kaynıyor mu? Tencereler kaynamıyorsa hiçbir iktidar koltukta oturamaz. Hiçbir mazeretimiz yok. Bu seçimizi kazanacağız. Seçim yakın. Emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge adımları, elektrik faturalarında düzenlemeler bunların hepsi seçimlere yönelik adımlar” dedi. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ise “Yetti gari! Üniversite mezunu gençler işsizse bunu sormak lazım! Çiftçimiz ürettiğinden para kazanamayıp tarlasını satmışsa ve borcun altından kalkamıyorsa bunu sormak lazım. Esnaf, memur, çalışan, emekli, toplumun bütün kesimleri bu hale nasıl geldi diye sormak lazım. Hiçbir ayrım yapmadan Türkiye Cumhuriyeti’nin 84 milyon insanının bizim arkadaşımız, dostumuz, bizden biri olduğunu görmek lazım. Dostluğa ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Yüz yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları nasıl yaptıysa biz de başarabiliriz” dedi. Daha sonra söz alan Milletvekili Erkan Aydın “Her birinizin yüzünde umut ve ışık gördüm. İnşallah o umut ilk seçimde iktidarla taçlanacak” derken Milletvekili Yüksel Özkan ise “Yaptığımız çalışmalarda şunu görüyoruz, artık ülke konuşuyor. Yüksek sesle konuşuyor. Birlik ve beraberlik fotoğrafını Gemlik’te nasıl sergilediysek, Bursa’da, ülkemizin her köşesinde sergilemeliyiz. Bu enerji bizde var. İstanbul’da her şey çok güzel olacak dedik, oldu. Şimdi ülkemizde her şey çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu. Son olarak kürsüye gelen Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ise “Kadınların haklarını teslim ettikleri için Şükrü Başkanım ve Uğur Başkanıma teşekkür ediyorum. Seçimlerde kadınlarımızın nasıl kapı kapı dolaştıklarını biliyoruz. Kadınlar belediye başkanı, milletvekili, parti meclisi üyeleri, üst düzey yönetici, kaymakam, vali, bizim insanı olsunlar. Eğitimden yoksun bırakılmasınlar, küçük yaşta evlendirilmesinler.  Çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkmanın tek yolu, kadınların gerçekten hak ettikleri yerde olmalarıdır” dedi.

Konuşmalardan sonra konukların isteği üzerine Gemlik Belediyesi’nin ilk kadın başkan yardımcısı olan Zeynep Akış Serintürk de partilileri selamlayarak “Daire müdürlerimiz ve çalışanlarımızla, belediyede kadın çalışan dengesini sağlamaya çalışan Uğur Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P