banner201

banner177

banner207

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BURSA'DA O PROJELERİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, 120 bin kişinin alanda yer aldığını aktardı.

BURSA 21.01.2023, 15:50 21.01.2023, 15:54
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BURSA'DA O PROJELERİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Törende yaptığı konuşmasının başında, geçen yıl Göçebe Oyunları vesilesiyle İznik’e, Togg tesisi açılışı vesilesiyle Gemlik’e geldiklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de hasret gidermek için bir kez daha Bursa’da olduklarını kaydetti.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Osmanlı’yı beylikten cihan devletine taşıyan Bursa’nın, Türkiye Yüzyılı’nın da lokomotif şehri olmaya hazırlandığını gördüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her köşesi ayrı bir gönül sultanını misafir eden bu mübarek şehrin, girdiğimiz her mücadelede desteğini de duasını da hep yanımızda bulduk. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı da birlikte inşa edeceğiz. Sanayinin, ticaretin, tarımın, denizin, dağın, yeşilin, huzurun, kuruluşun şehri Bursa bizimle birlikte olduğu müddetçe, Allah’ın izniyle, üstesinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur” dedi.

“Rahmetli Tanpınar’ın deyimiyle her anı güne, saate, mevsime denk bu şehre teşekkürümüzü 20 yıldır hep eserle, hizmetle, yatırımla ödedik” ifadesinin kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün de, hem şehrimizi hakkı olan eser ve hizmetlere kavuşturmak hem de sizlerle muhabbet etmek üzere Bursa’dayız” diye ekledi.

Şehre geldikleri andan itibaren kendilerini bağırlarına basan Bursalılara şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aramızdaki bu sevgiden, bu aşktan, bu gönül bağından aldığımız güçle, inşallah önce 2023 imtihanını başarıyla vereceğiz. Ardından da ülkemizi dünyada hak ettiği yere çıkaracak yeni atılımlara yöneleceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında açılışı yapılan eser ve hizmetleri açıkladı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P