banner201

banner177

banner193

Dünya devi 25-26 Ekim'de Bursa'ya geliyor

Endüstriyel alanda birçok dünya devi markanın bölge bayiliğini, Türkiye  satış ve servis temsilciğini yapan Oriyon Şirketi dev buluşmaya hazır. Elektrikli el aletlerinin dünya lideri Milwaukee markasının Big Red Demo tırı Avrupa turunun Türkiye ayağındaki ikinci durağı 25-26 Ekim’de Nilüfer Ticaret Merkezi’nde yer alan Milwaukee Güney Marmara bayisi Oriyon olacak.

BURSA 18.10.2019, 12:01 18.10.2019, 13:38
Dünya devi 25-26 Ekim'de Bursa'ya geliyor

Milwaukee Oriyon İle Güney Marmara’ya Açılıyor!

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER

Almanya’dan yola çıkan Milwaukee tırı 23-24 Ekim’de İstanbul’a, 25-26 Ekim’de ise Bursa’ya gelecek. Eskişehir, Ankara, Antalya, Denizli ve son olarak İzmir ile Türkiye turunu tamamlayacak.

Otomotiv sektörü,  mobilya sektörü,  enerji sektörü, sıhhi tesisatçılar,  elektrik tesisatçılar,  reklamcılar,  sanayi, inşaat firmaları,  montaj içeren üretimdeki tüm sektörlerin elektrikli el aletlerindeki  bir numaralı tercihi Milwaukee’nin demo tırı Bursa’ya geliyor. 25-26 Ekim’de Milwauke’nin Güney Marmara bölge temsilcisi Oriyon şirketinin önüne kurulacak tırda ilgili sektörlerin tüm paydaşları ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi ve yeni ürünleri yakından inceleme şansı yakalayacak.

LİDER MARKALAR ORİYON’DA BULUŞUYOR

Milwaukee, Europress, Edilgrappa, Atlas Copco, Hydr’am, Sava, ICS, Losberger, Tempest, Scorpe, Wacker Neuson gibi alanında dünya devi markaların bölge bayiliğini üstlenen Oriyon şirketinin Genel Müdürleri Levent Üstün, ve Faruk Yalçınkayalı Bursahaberdar’a gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bursa’da 1996 yılında kurulan Oriyon’un serüvenini anlatan Üstün, “Oriyon Otomotiv Makina Endüstriyel Bakım Ve Ürünleri SAN.TİC.LTD.ŞTİ. endüstriyel hidrolik alanında ticaret hayatına başladı. 1998 ve 2000 yıllarında gerçekleştirdiği atılımlarla alanını genişleten Oriyon günümüzde ise; arama kurtarma ekipmanları, hidrolik ekipmanlar, elektrohidrolik ve bataryalı çelik halat, kesici aletler, tork anahtarları, cıvata gerdiriciler, el aletleri gibi bir çok ürünün alanında dünya lideri markaların bayiliğini yapmaktadır” dedi.

DÜNYA DEVİ BURSA’DA

Oriyon Genel Müdürü Levent Üstün, “Milwaukee tırı Almanya’dan yola çıktı. Türkiye’nin bir çok şehrinde ürünlerini sergileyecekler. Milwaukee tırının Bursa’da ki durağı 25-26 Ekimde’ Oriyon genel merkezinin önü olacak.  Şirketimizi önünde açılacak olan tırda demo ürünler sergilenecek. Bursa’da ağır sanayinin tamamının  sıklıkla tercih ettiği ve kullanmış olduğu ekipmanlar 25-26 Ekim’de burada sergilenecek. Elektrikli el aletlerinin tamamı tırın içerisinde yer alacak. Enerji, çimento, otomotiv, inşaat ve birçok sektörün gündelik hayatını kolaylaştıran irili ufaklı tüm firmaları yakından ilgilendiren dev buluşmaya herkesi davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.

ENDÜSTRİYEL ALANDA BİRÇOK MARKA

Milwaukee’nin Güney Marmara’daki tek bölge bayisi olan ve  aynı zamanda bir çok dünya devinin de bayiliğini yaptıklarını ifade eden Üstün ürün ve hizmetlerini şöyle anlattı, “Endüstriyel alanda satışa sunduğumuz İtalyan menşeli Europress marka hidrolik ekipmanları kaldırma kapasitesi bin tona kadar olan hidrolik silindirler, pompalar ve yardımcı aksesuarlar, sanayide  mekanik bakım alanlarında kullanılan Europress marka birçok ürünün satışını gerçekleştiriyoruz. Endüstri alanında ayrıca İtalya menşeli Edilgrappa, İsveç menşeli Atlas Copco ürünlerinin de bayiliğini yürütüyoruz. Edilgrappa marka elektrohidrolik ve bataryalı çelik halat, kablo zincir, kesiciler, punçlar yer almasının yanı sıra markanın Türkiye satış, servis temsilciliğini de Oriyon çatısı altında yapmaktayız.  Tabiki profesyonel alanda elektirikli ve bataryalı kömürsüz teknoloji olarak USA menşeli Milwaukee markasının satış ve servisini de yürütüyoruz.”

İNŞAAT VE ARAMA KURTARMA EKİPMANLARI

“1848 yılında Almanya’da kurulan özellikle inşaat alanında dünya genelinde en çok tercih edilen; ürettiği, araç ve ekipmanlar ile dünya devi Wacker Neuson şirketinin bölge bayisiyiz. Öte yandan arama kurtarma alanında lider marka olan Hydr’am markasınıda ürünlerinin satışını gerçekleştiriyoruz. Germe ve açma aletleri, hidrolik tek ve çok kademeli silindirler, bataryalı kesiciler bu cihazların yardımcı ekipmanlarının yanı sıra tahribatlı test sistemleri ile  otomotiv sektörüne laboratuvarlar kurmaktayız. HYDR’AM marka hidrolik ekipmaların Türkiye satış ve servis temsilciliğini yapmaktayız.”

TÜM ÜRÜNLERİN SERVİSİ ORİYON

Üstün ayrıca  gerek ithalatını gerekse bölge bayiliğini yapmış oldukları malzemelerin T.S.E kapsamında yedek parça ve servis hizmetlerini kendi bünyelerinde yaptıklarından dolayı şirketin önemli bir artısı olduğunu söyledi.

DÜNYADA RAKİBİ YOK!

Batarya teknolojisinde Milwaukee markasının dünyada rakipsiz olduğunu vurgulayan Faruk Yalçınkayalı, “El aletlerinde kullanılan bataryaların üretimin ve kullanım ömrü olarak Milwaukee’nin rakibi yok diyebiliriz. Son çıkan One Key teknolojisi ile de akıllı telefonlara indirilen program aracılığıyla makine ve teçhizatlara değer yüklemesi yapılabiliyor. Telefon aracılığıyla komut verilebiliyor. Telefonlardan, televizyonlardan ve çeşitli teknolojik cihazlardan sonra elektrikli el aletleri de akıllandı. One Key teknolojisi sayesinde aletlere bağlanıp programlama özelliği Milwaukee markasının endüstriyel alanda geldiği noktayı gösteriyor. Ürün çalındığı veya kaybolduğu zaman uzaktan kontrol edilip hizmet dışı bırakılabiliyor.”

EĞİTİM SEMİNERLERİYLE MARKAYA DEĞER KATIYOR

Milwaukee’nin düzenli aralıklarla dünyanın birçok noktasında bulunan bölge bayiliklerinin temsilcileri, satış temsilcileri, servis bakım onarım biriminde çalışan paydaşlarına seminlerler düzenlediğini aktaran Faruk Yalçınkayalı, “ Son eğitim geçtiğimiz Temmuz ayında Almanya ve Fransa’da yapıldı. Yeni ürünlerin tanımı, markanın pazarlanması, ürünlerin satışı, hizmetlerin müşteriye doğru aktarılması ve birçok konu hakkında düzenli olarak seminerler yapılıyor. Türkiye’den ve dünyadan bir çok marka temsilcisinin katıldığı eğitimlerde ikili ilişkilerin gelişimi açısından fayda sağladığı gibi markanın ürünleri hakkında da daha detaylı bilgi birikimine sahip oluyoruz. Bu anlamda Oriyon şirketi olarak seminerlere düzenli bir şekilde katılım gösteriyoruz. Dünya devi Milwaukee markasının Güney Marmara en iyi şekilde temsil edilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P