banner204

banner177

banner193

banner205

EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE YETKİYİ PERÇİNLEDİ

Eğitimcilerin haklarını savunma noktasında ve eğitim alanında yaşanan sıkıntıların tespiti ve çözümü konularında büyük pay sahibi olan Eğitim Bir Sen’in Bursa Şubesi; sendikalı eğitim çalışanlarının yüzde 52’sinin tercihi olarak yetkili sendika ünvanını korudu.  Eğitim Bir Sen Bursa Şube Başkanı Ramazan Acar yaptığı açıklamasında, “Şube ve ilçe yönetimlerimizle işyeri temsilcilerimizi kutluyor, bizi tercih ettikleri için üyelerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BURSA 21.05.2021, 14:29
EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBE YETKİYİ PERÇİNLEDİ

Yetkili sendika belirleme uygulamasında bu sene de gelenek bozulmadı. Yetkili Sendika Eğitim-Bir-sen oldu.   Başkan Ramazan Acar yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu, “15 Mayıs 2021 Mutabakat sonuçlarına göre; Sendikalı eğitim çalışanlarının %52'sinin tercihi olmak; sorumluluğumuzu bir kat daha arttırmıştır. En büyük gücümüz örgütlülüğümüz. Eğitim çalışanlarının güvencesi, kazanımların adresi Eğitim-Bir-Sen yetkili sendikadır. Çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

BAŞARIDA BÜYÜK PAY SAHİPLERİNE TEK TEK TEŞEKKÜR

Başkan Acar yetkili sendika başarısında pay sahibi olanlara teşekkürlerini sunarak şöyle devam etti, “Başarıda büyük pay sahibi olan Saygıdeğer Başkan Yardımcılarımız; Adil Yazıcıoğlu, Mehmet Ali Akiş, Mustafa Korkmaz, Ali Ağaoğlu ,Cüneyt Vardar, Remzi Ayaz’a teşekkür ediyorum.

Kıymetli İlçe Başkanlarımız; İbrahim Doğan, Ahmet Aydın, Halil Gemici, Osman Aykul, Ali İhsan Balım, Sinan Aktaş, Mahmut Kocadağ, Abdullah Gürbüz, Sedat Karakaya, Ahmet Dursun Çelik, Mehmet Ali Dursun, Hasan Duran, Engin Koç, A.Nevzat Tanışık, Selahattin Siyambaş ,Mehmet Şükrü Okatan, Hüseyin Acet, Halil İbrahim Ayvaz ve yönetim kurulu üyelerimize de özellikle teşekkür ediyorum.

Hanım Komisyonu Başkanımız Nermin Polat, yönetimi, ilçe kadın komisyonu başkan ve yönetimleri, Genç Memur Sen Komisyonu Başkanımız Maksut Ali Atamer ve yönetimleri ile Engelli Komisyonu Başkanımız H Bayram Kol ve yönetimleri, cefakâr işyeri temsilcilerimiz, vefakâr üyelerimiz, bu başarı sizlerin bu başarı hepimizin her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bir kez daha perçinlenmiş yetkimizin üyemize, ülkemize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Kuruluşumuzdan bugüne büyümemize, güçlenmemize, uzmanlaşma, kurumsallaşma ve olgunlaşma yürüyüşümüze, yeni ufuklardan yeni umutlara çağrımıza, el veren, omuz veren; düne, bugüne ve geleceğe vefa bakışını yüklenen sendikamızın yönetici ve üyesi tüm kardeşlerimize-büyüklerimize gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Gayret bizden Tevfik ve inayet Allah’tandır. Rabbim hayırlı işlerimizde yâr ve yardımcımız olsun inşaallah.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P