banner204

banner177

banner193

banner205

ERGÜNKENT'TE TAPU SEVİNCİ

Ergünkent İnşaat, mülk sahiplerine bayram sonrasında da tapu sevinci yaşattı.

BURSA 19.07.2022, 14:47
ERGÜNKENT'TE TAPU SEVİNCİ

Bursa’nın köklü inşaat firmalarından Ergünkent İnşaat projeleri tamamlanmak üzere olan konutlardan tapularını almaya hak kazananlara dağıtıma başladı.
Bu kapsamda ilk etapta bayram öncesinde 30 dairenin tapusu hak sahiplerine teslim edilirken bayram sonrasında ise tapu dağıtımı devam ediyor.

Tapularını bayram sonrası alan vatandaşlar tapularını almanın sevinci ve mutluluğunu yaşarken yaptıkları konuşmalarda çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söylerken Ergünkent İnşaat’a teşekkürlerini de iletmeyi ihmal etmedi.

“HİÇBİR KONUDA SIKINTI YAŞAMADIM, TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Tapularını alan hak sahiplerinden Büşra Yüksel, “Ergünkent İnşaat’tan evimizi aldığım için çok mutluyum. Hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım. Çok teşekkür ediyorum her şey için. Her konuda fazlasıyla destek oldular. Her telefonumuza ya da yanlarına gittiğimizde muhatabımız vardı. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

‘BİR GÜVEN DUYGUSU İLE BAŞLADI VE GÜZELCE BİTTİ, MUTLUYUZ”

Tapusunu alan Tunay Çelik ise; “Mutluyum, bir süreçti çok güzel sonuçlandı. Üzülmedik, bu tip konularda yaşanılan sıkıntıları hep duyarız. Her şey rahat gitti. Bir güven duygusu ile başladı ve güzelce bitti. Mutluyuz, çok teşekkür ederim. Güzel bir daire sahibi olduk.” diye ifade etti. 

ERGÜNKENT İNŞAAT’A TEŞEKKÜR EDİYORUM, SÜREÇ GAYET İYİYDİ”

Bir diğer tapu sahibi Gülcan Karaman’da mutluluğunu ifade ederken; “Öncelikle Ergünkent İnşaat’a teşekkür ediyorum, bizi böyle bir daire sahibi yaptığı için. Süreç gayet iyiydi. Teslimatı da bu yaza bekliyoruz. İçinde inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla oturacağız.”dedi.

Bayram öncesi 30 dairenin tapusunu hak sahiplerine teslim eden Ergünkent İnşaat, önümüzdeki günlerde de tapu dağıtım işlemlerine devam edecek.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P