banner177

banner193

FESLEĞENDOĞA'DAN MANAVGAT’A YARDIM ELİ

Bursa’da üniversiteli gençler tarafından kurulan Fesleğenpati Derneği’nin alt dalı olan Fesleğendoğa, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan orman yangınlarının acısı bir nebze olsun dindirmek adına bölge halkına yardım paketi gönderdi. 

BURSA 02.08.2021, 16:31 02.08.2021, 18:02
FESLEĞENDOĞA'DAN MANAVGAT’A YARDIM ELİ

Bursa’da 26 Şubat 2021’de üniversiteli gençler tarafından hayvanları korumak amacıyla kurulan Fesleğenpati Derneği ve onun alt dalı olarak faaliyet gösteren Fesleğendoğa, toplumun yaralarına merhem olmayı sürdürüyor. Manavgat’da başlayan orman yangılarında zarar gören bölge halkına yardım için Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte yardım kampanyası düzenleyen Fesleğendoğa  kuru gıda, ıslak mendil ,peçete, dezenfektan, bebek bezi ,bebek maması, ilaç ve sütten oluşan erzak kutularının yola çıkmasını sağladı. Nilüfer Kent Konseyi’nde toplanan erzak kutularını hazırlayan gençleri ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, gençlere böyle bir çalışmanın içinde oldukları için teşekkür etti ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 


MANAVGAT’TAN SONRA DİĞER YERLER İÇİNDE SEFERBERLİK BAŞLADI
Manavgat’a yapılan yardımla sınırlı kalmayan Fesleğendoğa, Türkiye’nin diğer bölgelerinde çıkan yangınlarla ilgili de yardım çalışmalarını başlattı. İhsaniye’de bulunan Fesleğenpati Derneği’nde toplanan erzak paketleri, orman yangınlarından zarar gören şehirlere gönderilecek. Mağdur olan vatandaşların yaralarını daha kolay sarmak için Bursa halkından destek bekleyen dernek üyeleri, ‘Mesafeler uzak olsa da gönüller bir’ sloganıyla destek çağrısında bulundu. Bugünlerin acısının dinmeyeceği ancak hafifletmek için bir çaba göstermek gerektiğini belirten dernek üyeleri, yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin Fesleğenpati ve Fesleğendoğa’nın instagram sayfalarından bilgi alabileceklerini söylediler.

Yorumlar (12)
Defne Öztürk 3 yıl önce
İyi ki varsınız fesleğendoğa ailesi
Dilan Boran 3 yıl önce
Başarılarınızın devamını diliyorum iyi ki varsınız
Medine Arslan 3 yıl önce
İyi ki varsınız Fesleğen Doğa ailesi
Ömer yalçın 3 yıl önce
Emir b 3 yıl önce
İyiki varsınız arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederiz
Dilan 3 yıl önce
İyi ki varsınız Fesleğen Doğa ailesi
GÖRKEM DALGIÇ 3 yıl önce
Tebrik ederim iyiki varsınız fesleğendoğa ailesi
Buket Doğan 3 yıl önce
Çok çok duyarlı bir dernek... Tebrik ediyorum
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P