banner201

banner177

banner207

FESLEĞENPATİ DERNEĞİ KÖY OKULLARINI UNUTMADI

Sokak hayvanlarını ve doğayı korumak adına kurulan Fesleğenpati Derneği, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Okulların açılmasıyla yardıma ihtiyaç duyan öğrencilerin yardımına koşan Fesleğepati Denerği, ”Öğrenciler mutlu,çantalar dolu olsun” projesiyle, köy okullarındaki çocukların yüzünü güldürdü.

BURSA 14.09.2021, 18:20 14.09.2021, 19:16
FESLEĞENPATİ DERNEĞİ KÖY OKULLARINI UNUTMADI

Kısa süre önce kurulmasına rağmen, sokak hayvanları ve doğayı korumanın yanında sokak sosyal olaylara gösterdiği duyarlılıkla toplumun her kesiminden takdir toplayan Fesleğenpati Derneği yine çok anlamlı bir projeye imza attı. ”Öğrenciler mutlu,çantalar dolu olsun” projesiyle köy okullarında yardıma ihtiyaç duyan öğrencilerin yardımına koştu. Proje hakkında bilgi veren dernek üyeleri, şunları söyledi: "Fesleğenpati Derneği,sokak hayvanlarını ve doğayı korumak için kurulan bir dernek olsada 6 aylık süreçte elimizden geldiğince şehir içi ve şehir dışı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Özel günlerde çocuklarımızın yüzünü güldürmek, ihtiyaç sahibi ailelere uzanan bir el olmak, ülkemizde yaşanan üzücü olayların merkezlerinde mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için canla başla çalıştık.,

ÖNCE ÇOCUKLARIN SONRA SOKAK HAYVANLARININ YÜZÜ GÜLDÜ 
"Uzun bir pandemi döneminden sonra açılan okullar çocukları mutlu etsede maalesef pandemiyle duran tek şey okullar değildi.Belirli yerlerde maddi sıkıntılar çeken ailelerin çocuklarına yardım etmek için Fesleğenpati ekibi olarak çalışmalara başladık.”Öğrenciler mutlu,çantalar dolu olsun”projesiyle başlattığımız yardımlar gerek derneğimizin aktif gönüllü grubu gerek üyelerimiz ile çok kısa bir sürede toplandı ve çocuklarımıza kısa sürede ulaştırıldı. Yaptığımız yardımlarda içerik olarak kaleminden tutun da resim defterine kadar temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık.Okul,köy olarak çok göç alan bir yerde olmasına rağmen bir sürü geleceği parlak ve umut dolu çocuklarla doluydu.Hayvan sevgisine de sahip bir sürü öğrenciyle karşılaşmamız Fesleğen pati olarak bizi çok mutlu etti.Öğretmenlerin ve müdür yardımcısının ilgisi ve konuk severliği de ayrıca çok güzeldi. Okulda baktıkları köpekleri içinde yol boyunca gördüğümüz hayvanları da beslemeyi  ihmal etmedik.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Bu güzel günde bir sürü özel, kibar ve okuma hevesi içinde olan çocuklarla tanışıp onların gözündeki ışıltının bir parçası olmak,eğitime destek çıkan abilerinin ablalarının olduğunu hatırlatmak Fesleğen Pati ailesi için en özel anlardan biriydi. Fesleğenpati ailesi olarak yanımızda olan bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Her şeyin sevgiyle başladığı bir dünya oluşturmak umuduyla."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P