banner201

banner177

banner193

FIRAT YILMAZ, “SEÇİMLERİN KADERİNİ ‘Z’ KUŞAĞI BELİRLEYECEK”

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz Bursa Haberdar Gazetesi’ne Nilüfer ilçe teşkilatının yaptığı çalışmaları anlattığı açıklamasında Bursa’ya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pandeminin siyaseti de değiştirdiğine vurgu yaparken, “2023 seçimlerinde toplam seçmenin yüzde 12’sini gençlerin oluşturması bekleniyor. ‘Z’ kuşağının siyasete bakış açısı çok farklı ve seçimlerin kaderini onlar belirleyecek” dedi.

BURSA 29.12.2020, 10:28
FIRAT YILMAZ, “SEÇİMLERİN KADERİNİ ‘Z’ KUŞAĞI BELİRLEYECEK”

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz 2020 yılının başında CHP Nilüfer İlçe Kongresini gerçekleştirdiklerini belirtirken yapılan çalışmaları şöyle özetledi, “Alanında kendini çok iyi yetiştirmiş arkadaşlarımızdan oluşan yönetim kurulu oluşturduk. Kısa orta ve uzun vadeli planlar ortaya koyduk ancak dünyanın yaşamış olduğu küresel pandemi krizinden dolayı bütün planlarımız her yerde olduğu gibi ertelendi. Pandemi ile mücadele konusunda tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya bu süreçte ayrıca özen gösterdik.”

“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERİN KIRILMA NOKTASI GENÇLER OLACAK”

“2023 seçimlerinde toplam seçmenin yüzde 12’sini oluşturacağını ifade eden Başkan Kılıç , “ Önümüzdeki seçimlerin kırılma noktası gençler olacak.1990’lı yılların sonları ve 2000 yılından sonra doğan çocuklarımızın oluşturduğu ‘Z’ kuşağının siyasete bakış açısı çok farklı. Bu farklı kuşak önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak. Seçimlerin ana belirleyicisi de çok farklı olarak gördüğümüz ‘Z’ kuşağı olacak.  Bu gençlerimize doğru hitap eden o kuşağın dilinden konuşan o kuşağı anlayabilen ve o kuşağın yaşamlarını kolaylaştıracak projeleri ön planda tutan siyasetçiler veya partiler başarılı olacak. Geçen seçimde oy kullanamayan ancak bu seçimde oy kullanacak genç nüfusun sayısı gerçekten sistemi değiştirecek kadar büyük.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P