GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NIN BURSA GENÇLİK TEMSİLCİLERİ GEMİCİ VE DAĞLI OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl için belirlediği Temsilci Gençleri belli oldu. Bursa'nın temsilci gençleri Ahmet Gemici ve Esmanur Dağlı oldu.

BURSA 12.05.2022, 12:53
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NIN BURSA GENÇLİK TEMSİLCİLERİ GEMİCİ VE DAĞLI OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa il temsilci gençleri belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her sene ilan ettiği Temsilci Gençler için Bursa'dan Ahmet Gemici ve Esmanur Dağlı isimleri belirlendi.  

Ülkemizin her bir ilinden gençleri temsil edecek olan bir erkek ve bir kadın temsilciler bakanlık tarafından duyuruldu. Seçilen gençler; Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşme fırsatı bulup, Gençlik Haftası gibi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek olan resmi tören ve  katılma şansı yakalayacaklar.

Temsilci Genç Nedir?

Üniversitelerin ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarında okuyan, temsil yeteneği olan, gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlayan, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerde aktif rol alabilecek, çevresine örnek olabilecek, milli ve manevi değerlere saygılı, istiklal mücadelesi ruhunu yaşayıp yaşatabilecek, toplumla bütünleşmiş, 18-25 yaş aralığında yer alan gençleri ifade etmektedir. Ülkemizin her bir ilinden bir bay ve bir bayanın katılımıyla oluşan temsilci gençler Gençlik Haftasında Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız ve Sayın Bakanımız ile görüşmek, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek resmi tören ve programlara katılmak ve ayrıca gerçekleştirilecek "Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk" programıyla tarihi ve kültürel zenginliklerimizi de yerinde görüp milli mücadele ruhunu yerinde müşahede etme fırsatı bulacaktır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P