banner177

banner193

“GEZİ SİYASETİNE ÖZLEM DUYANLARIN HEVESLERİ BOŞA ÇIKACAK”

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Salih Uçak yaptığı basın açıklamasında, “Türkiye’yi terör örgütlerinin at koşturduğu arena haline getirme arzu içinde olanların hayalleri ve Gezi siyasetine özlem ve heves duyanların çabaları boşa çıkacak. Hevesleri kursağında kalacaktır.” dedi. Uçak ayrıca pandemi nedeniyle ekonomik zorluklar yaşayan işçi ve işverenler için yeni destek paketlerinin hayata geçirilmesi için çağrıda bulundu.

BURSA 23.11.2020, 10:13
“GEZİ SİYASETİNE ÖZLEM DUYANLARIN HEVESLERİ BOŞA ÇIKACAK”


İŞTE O AÇIKLAMA

Son zamanlarda kamuoyuna yansıyan (çözüm sürecini çağrıştıran) özellikle, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin eski eş genel başkanına ve gezi planlayıcılarına güzellemeler yapılarak; özgürlük talepleri ve aynı şekilde Türkiye'yi terör örgütlerinin at koşturduğu arena haline getirme arzusu kursaklarında kalanların bazı söylem ve açıklamaları dikkatle takip edildiğinde, hendek-çukur-gezi siyasetine özlem duyanların hevesleri boş ve hayaldir.

Herkes duysun ve bilsin ki; Aziz Türk Milleti Kürt kardeşlerimizin halini-ahvalını da, militanlarını devlete karşı ayaklanmaya çağırarak 37 masumun kanını elinde taşıyan bölücü teröristin yazdığı kitaptan öğrenecek değildir.

Ayrıca terörle mücadele konusunda son beş yıldır süregelen tavizsiz mücadelenin her daim yanında olacağımızı güçlü bir şekilde tekrar teyit ediyoruz.

Yaşanan koronavirüs salgını başta olmak üzere sağlık konusunda Covid-19'a karşı alınan yeni tedbirlere, bütün vatandaşlarımızla birlikte parti teşkilatlarımızın da azami hassasiyet göstermesi kaçınılmazdır. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere salgınla mücadele de emeği geçen tüm görevlilerimize tedbirlere ve kurallara uyarak yardımcı olmalıyız.

Sağlık çalışanlarımıza karşı gerçekleştirilen ve artan şiddet olaylarını kınıyoruz. Sağlık çalışanlarımıza bu süreçteki özverili çalışmaları için bir kez daha sonsuz teşekkür ederiz.

Alınan tedbirler ile birlikte özellikle hizmet sektöründe faaliyet gösteren tüm esnaflarımızın, pandemi nedeniyle maddi zorluk yaşayan tüm işveren ve işçilerimizin mağdur edilmemesi için yeni bir ekonomik paketin açıklanması, yeni desteklerin hayata geçirilerek mağduriyetlerin giderilmesi en büyük talebimizdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P