banner204

banner177

banner193

banner205

Gökhan Yünkül'den Şehir Hastanesi'ne servis çağrısı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Şehir Hastanesi personelinin ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadığına değindi. Yünkül, Şehir Hastanesi personeline yönelik servis uygulamasının en kısa zamanda başlatılmasının hastane personeli açısından memnuniyet vereceğini ifade etti.

BURSA 12.09.2019, 15:08 12.09.2019, 15:34
Gökhan Yünkül'den Şehir Hastanesi'ne servis çağrısı

Bursahaberdar Özel- Sercan GÜLER

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül Şehir Hastanesi personeliin yaşadığı ulaşım sorunu hakkında açıklamalarda bulundu.

HASTANE PERSONELİ SERVİS BEKLİYOR! 

Yünkül, Şehir Hastanesi’nin mevcut en büyük probleminin ulaşım olduğunu raylı sistemin uzatılmasıyla bu sorunun çözüleceğini ancak mevcut durumda çeşitli önlemler alınması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi, "Şehir Hastanesi’nin vatandaş ve personel açısından en büyük problemi  mesafe… Kapatılan hastaneler tamamen şehir içinde olan hastanelerdi, ulaşım noktasında vatandaş ve personel açısından kısa bir süre içerisinde gidilebilen yerdi. Ancak ilerleyen zaman dilimi içerisinde Belediyenin aldığı tedbirlerin yanı sıra raylı sistemin hastaneye uzatılmasıyla bu sorun çözülecektir. Bizim arzu ettiğimiz konu Şehir Hastanesi personeline servis uygulamasının bir an önce başlatılmasıdır.  Servis uygulaması personel açısından onların ulaşım sorunlarına çözüm olacaktır diye düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gökhan yünkül

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P