banner201

banner177

banner207

GÖLEÇ: "CENNET VATANIMIZA İÇERDEN VE DIŞARDAN KALLEŞÇE SALDIRIYORLAR"

Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Kemal Göleç, yaşanan orman yangıları üzerinden provokasyon yapanlara çok sert tepki gösterdi. Göleç, "Cennet vatanımız iç ve dış düşmanların her koldan ve her türlü saldırı şekliyle hedefindedir. Hem de kalleşçe ..." dedi.

BURSA 04.08.2021, 10:24 04.08.2021, 10:32
GÖLEÇ: "CENNET VATANIMIZA İÇERDEN VE DIŞARDAN KALLEŞÇE SALDIRIYORLAR"

Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Kemal Göleç, orman yangınlarını çıkaran PKK'ya karşı tepki göstediği açıklamasında, "Vatan toprağının neredeyse tamamında aynı anda çıkartılan yangınları çıkaran ve azmettirenler bellidir. Amerika ve Avrupa'nın kayıtsız şartsız bütün katliamlarına sessiz kalarak, siyasi, ekonomik ve lojistik destek vererek kucağında büyüttüğü PKK ve uzantıları bu katliamın sahipleridir... Tarifsiz acı yaşatanlara tepkimizi gösterdik, göstereceğiz de... Peki içerideki bir takımları yangınları istikbal beklentilerine alet edip yabancı güçlerin borazanlığını yapan ve bu katliamı PKK "yaptık'' demesine rağmen duymayan, görmeyen, görmek istemeyen ve adeta bebek katillerini korumaya alanlara ne demeli? Bir ağaç 'yer değiştirdi' diye ülkemi milyarlarca dolar zarara uğratan gezi zekalıların milyonlarca ağacın yakılmasına, hayvanatın telef olmasına ve nebadatın yok edilmesine rağmen "sessiz" kalmalarına ne demeli? Ülkemizi zayıf düşürmek için sinsice "Help Türkey" kampanyası düzenleyen ve destekleyenlere ne demeli? Yangınlara binlerce personel, onlarca helikopter, uçak, karada kullanılan araçlar ve binlerce gönüllü müdahale etmesine rağmen bu mücadeleyi "yok" sayanlara ne demeli? Bir yudum su ile mücadele edenleri yalnız bırakmayıp hayat vermek için 7 yaşındaki kızını yetim bırakıp şehitlik mertebesine yükselen kahramanın "şehit" olmasını görmeyen gözlere ne demeli? 1960 lardan bugüne THK nun yıllarca memleketimizde Kurban derisi, fitre, zekat gibi hatta bir dönem mecbur ettikleri bu gelirleri görmeyen çar-çur edip, çürümüş, göstermelik uçakları gündemde tutarak hedef saptıranlara ne demeli? Yazıklar olsun... Bu yanlı, itibarsızlastırma çabalarınıza ve duyarsız halinize...." dedi.

"ATEŞİN ÇOCUKLARINI KINIYOR, ASIMIN NESLİNİ SELAMLIYORUM"

Ateşin çocuklarının nemrutça, kalleşçe ve sinsice oyunlarına devam ettiğini ve etmeye de devam edeceğini ifade eden Göleç, "İçteki nankör ve hain bağlantıları da desteklemeye.... Ancak biz de "Asımın Nesli" olarak onarmaya, imar etmeye, hayat vermeye ve mücadelemize hayatımız pahasına yılmadan, bıkmadan ve usanmada devam ediyoruz, edececeğiz de... Çünkü İslam'ın şiarı yaşatmaktır. Devletimizi ve Kurumlarımızı maddi ve manevi olarak her zaman koşulsuz destekliyoruz, destekleyeceğiz de... "Ateşin çocuklarını ve destekçilerini kınıyor, Asımın Neslini ve destekliyenlerini selamlıyorum....

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P