banner204

banner177

banner193

İHD, İNEGÖL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ’NİN YENİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İnegöl Hastane Derneği (İHD), İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde Hastane Müdürü olarak göreve başlayan Caner Günay’ı ve hastane başhekimi Tayfun Evren Zengi’yi ziyaret etti.  

BURSA 21.12.2021, 16:31 21.12.2021, 17:18
İHD, İNEGÖL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ’NİN YENİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin yeni müdürü Caner Günay’ı İHD Başkanı Yasin Altuntepe, İHD eski ve onursal başkanı Nevzat Kaçar ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  Altuntepe ve Kaçar hastane başhekimi Tayfun Evren Zengi ile de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Altuntepe, “İnegöl Devlet Hastanesi’nde muhasebe bölümünde uzun yıllardır çalışmalarını başarıyla sürdüren Caner Günay, ilçemizin en önemli hastanelerinden birinde Hastane Müdürü olarak görev yapmaya başladı.  Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bugün İHD eski başkanımız ve İHD Onursal Başkanı Nevzat Kaçar ile birlikte hastanemizin yeni müdürü Caner Günay’ı ve Hastane başhekimimiz Tayfun Evren Zengi’yi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Özellikle hastanelerimizde yaşanan tüm gelişmeleri İnegöl halkı adına takip ederek, değerlendirmelerde bulunuyoruz. Çözüm önerileri ve çözümlerimizle sorunların en hızlı şekilde giderilmesi için çalışıyoruz.  Başarılı çalışmalarından dolayı diş hastanesi başhekimi ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P