banner201

banner177

banner193

İHD, İNEGÖL’DEKİ 112 NOKTLARINI ZİYARET ETTİ  

İnegöl Hastane Derneği (İHD), sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ediyor. İnegöl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli çalışmalarını sürdüren İHD, bu kez de İnegöl’de bulunan 112 Ambulans noktalarını ziyaret etti.

BURSA 08.08.2021, 20:07
İHD, İNEGÖL’DEKİ 112 NOKTLARINI ZİYARET ETTİ  

İnegöl’de yaptığı başarılı çalışmalarla her platformda farkını hissettiren İnegöl Hastane Derneği (İHD), sağlık çalışanlarının yanında olmayı sürdürüyor. Sosyal sorumluluk projelerinin yanında sık sık sağlık çalışanlarına ziyaretler gerçekleştiren İHD, birçok zorlukla mücadele eden sağlıkçılara hem moral hem de destek veriyor. İnegöl Sağlık Müdürü Mehmet Kavak ile birlikte İnegöl’de bulunan 112 Ambulans noktalarını ziyaret eden İHD Yönetim kurulu, burada bulunan sağlık personeliyle istişarede bulundu. Ziyaret esnasında İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kavak, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı İHD Yönetim Kuruluna teşekkür etti.


“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

İnegöl Hastane Derneği (İHD) Başkanı Yasin Altuntepe ise şu ifadeleri kullandı: Dünyanın en zor ama en onurlu mesleklerinden birini icra eden sağlık çalışanlarımızın destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Bugün de birçok insanın hayata tutunmasını sağlayan 112 Acil yardım servisinde çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. İHD olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada sağlık çalışanlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Burada bizleri destekleriyle daha ileri taşıyan yardımseverlerimizi de unutmamak gerek. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Bu ziyarette bizlere eşlik eden İnegöl Sağlık Müdürümüz Sayın Mehmet Kavak’a da çok teşekkür ediyorum.” dedi.  


Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P