banner177

banner193

İHD, TEKKE KÖYÜ’NDEKİ SAĞLIK OCAĞINI RESTORE EDECEK

İnegöl’de imza attığı projelerle adından sıkça söz ettiren İnegöl Hastane Derneği (İHD), İnegöl Sağlık Müdürlüğü’nün izniyle Tekke Köyü’ndeki Sağlık Ocağını restore edecek. 

BURSA 30.05.2021, 19:35
İHD, TEKKE KÖYÜ’NDEKİ SAĞLIK OCAĞINI RESTORE EDECEK

Sağlık alanında yaptığı çalışmaların yanında sosyal sorumluluk projelerine de büyük katkı sağlayan İnegöl Hastane Derneği (İHD), faaliyetlerine bir yenisini ekledi. İnegöl’de yaşayan vatandaşların dertlerine derman olmayı sürdüren İHD, İnegöl’e bağlı Tekke Köyü’ndeki Sağlık Ocağı’nın restorasyon çalışmasını üstlendi ve vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı. Sağlık Ocağı’nda incelemelerde bulunan İHD Yönetim Kurulu’na, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlisi Adil Güner de eşlik etti. 


BÜYÜK PROJELER YOLDA 
Ziyaret sırasında açıklamada bulunan İnegöl Hastane Derneği (İHD) Başkanı Yasin Altuntepe, İnegöl’ün her köşesine yardım götürmenin kendileri için önemli bir ödev olduğunu belirtti. Sağlık çalışanlarının ve sağlık hizmeti alan herkesin sorunlarına çare olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Altuntepe, daha büyük projelere imza atmak için sürekli bir çaba içinde olduklarını belirterek, “Yakında bu projelerden bazılarını açıklayacağız. İHD olarak, her gün kendimizi yeniliyoruz ve dünyanın en kutsal mesleğini icra eden sağlıkçılarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize bu yolda destek veren hayırsever iş insanlarını da unutmamak gerek. Onların yardımları bizlere güç veriyor. Hayırsever iş insanlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P