banner204

banner177

banner193

banner205

İNEGÖL AVM’DE BU ŞUBAT BAŞKA ŞUBAT

Yenilenen yüzü ve açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla İnegöl AVM; Şubat ayında her yaş grubuna özel pek çok atölye programı, etkinlik ve kampanya hazırladı. Geniş marka karması ile hizmet veren İnegöl AVM; yeni kampanyası ile aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri alışverişlerde ikili fincan seti ve tepsi hediye hediye ediyor. Şubat ayına özel İnegöl AVM’de düzenlenen 4 farklı atölye programı arasında; Pul Mozaik Atölyesi, Maske Boyama Atölyesi, Ahşap Mandala Boyama Atölyesi ve Çoraptan Tırtıl Yapım Atölyesi yer alıyor. AVM’de ayrıca Sevgililer Gününe Özel 12 Şubat’ta düzenlenecek olan Kapı Süsü Atölyesi ve 13 Şubat’ta Canlı Müzik dinletisi ziyaretçileri karşılayacak. 

BURSA 08.02.2022, 16:14 08.02.2022, 16:21
İNEGÖL AVM’DE BU ŞUBAT BAŞKA ŞUBAT

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, atölyeleri, etkinlikleri ve yeni kampanyası ile İnegöllülere sevgi dolu bir Şubat ayı programı hazırladı. 

Şubat ayına özel hayata geçirdiği kampanyası ile İnegöl AVM, aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, ikili fincan seti ve tepsi hediye edecek. Kırk yıl hatırlı bir Şubat ayı geçirmek isteyen kişilerin mutluluklarına ortak olmak için hayata geçirilen kampanya, stoklarla sınırlı olduğu içinse acele etmek gerekiyor.

İnegöl AVM, atölyelerle dop dolu

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM, ay boyunca planladığı atölye programları ile İnegöllülerin hem eğlenceli hem de verimli zamanlar geçirmesini sağlayacak. 

İnegöl AVM’de 19 Şubat’ta Pul Mozaik Atölyesi, 20 Şubat’ta Ahşap Mandala Boyama Atölyesi, 26 Şubat’ta Maske Boyama Atölyesi, Seramik Atölyesi, 27 Şubat’ta Çoraptan Tırtıl Yapım Atölyesi düzenlenecek. 

İnegöl AVM’den Sevgililer Günü’ne Özel Etkinlikler

İnegöl AVM, 14 Şubat’ı çiftlere özel etkinlikler ile kutlayacak. 12 Şubat’ta üç seans olarak gerçekleşecek Kapı Süsü Atölyesi ile çifter aşkı kapıda karşılayacak. Aşka inanan herkes için en sevilen, en romantik aşk şarkılarını canlı müzik performanslarıyla misafirlerine sunmaya hazırlanan İnegöl AVM’de 13 Şubat’ta Canlı Müzik Dinletisi ziyaretçileri karşılayacak. 

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi Şubat ayına özel düzenlediği etkinliklere ve katılmaya davet ediyor. 

Alışveriş Merkezi, uygulamaya aldığı önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P