İNEGÖL'DE HAYIRSEVER İŞ İNSANINA BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ

İnegöl Hastane Derneği’nin girişimleri ve Area Mobilya yetkilisi Fikret Alan’ın İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne bağışıyla sonuçlanan yardım için İHD Başkanı Yasin Altuntepe,  hastanenin başhekimi, hastane Müdürü ve İnegöl Hastane Derneği yöneticileri, Fikret Alan’ı ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

BURSA 26.10.2021, 11:19
İNEGÖL'DE HAYIRSEVER İŞ İNSANINA BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ

Dayanışma ve yardımlaşmanın üst düzeye çıktığı İnegöl’de hayırsever iş insanı Area Mobilya yetkilisi Fikret Alan örnek bir bağışa imza attı. İnegöl’ün en yoğun hastanelerinden biri olan ve her gün binlerce kişinin sağlık hizmeti aldığı İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne bağışta bulunan Fikret Alan’a hastane yönetimi ve başhekiminin yanı sıra İnegöl Hastane Derneği (İHD) teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe,  İnegöl Ağız ve Diş Sağlı Hastanesi Başhekimi Tayfun Evren Zengi, Hastane Müdürü Murat Çelik, İHD Yöneticileri Meriç Acar ve Murat Amuk katıldı.  İnegöl Hastane Derneği, “İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemize yapmış olduğunuz bağış nedeniyle Derneğimiz, Hastanemiz ve İnegöl halkımız adına şükranlarımızı sunarız.” yazılı çiniyi Fikret Alan’a takdim ederek teşekkür etti.

İHD Başkanı Yasin Altuntepe ziyaret sonrasında açıklamasında, “İnegöl’de hayırseverlerimizin destekleri çığ gibi büyüyor. Yardımlarından dolayı bugün Fikret Beye teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz, hayırseverlerimiz destekleriyle bizleri gururlandırıyor.  Yönetim kurulumuz ilk günkü arzu ve heyecanıyla çalışmalarına devam ediyor. Başta hayırseverlerimiz olmak üzere bağış ve yardımlarda emeği geçen herkese İnegöl adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P