banner204

banner177

banner193

banner205

"Işık Hızında Hizmete Devam”

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, düzenlenen mazbata töreninde, yeni döneme ilişkin duygu ve düşüncelerini ilçe halkıyla paylaştı.

BURSA 09.04.2019, 12:22
"Işık Hızında Hizmete Devam”

“31 Mart yerel seçimlerinde, değerli hemşehrilerimizin teveccühüyle yeniden üstlendiğim görevle, Gürsumuz’a hizmet yolundaki yeni dönemin başlangıcını hemşehrilerimizle birlikte yaptık” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız’ın emaneti olarak devraldığım bu görevi, layıkıyla, halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla, gönül vererek yerine getirebilmek için çalıştım. Şimdi de değerli hemşehrilerimizin teveccühüyle bugün teslim aldığım mazbatayla yeniden üstlendiğim görevimi, yine aynı hizmet aşkıyla ve coşkusuyla yapmaya devam edeceğim inşallah. Gürsumuz’un gelişimi için ilçemizin tüm dinamiklerini harekete geçirecek istişare kültürüyle hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gürsumuz için yapacağımız tüm hizmetlerde ihtiyacımız olacak güç birliğinin coşkusunu, bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da, inançla, sevgiyle, azimle, hep birlikte hissederek, Gürsumuz’un geleceğini şekillendirmek için çalışacağız. Teveccühleri için, yanımızda oldukları için, dualarını, desteklerini hissettirdikleri için tüm hemşehrilerime, minnetle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende, Başkan Işık’a mazbatasını sunan Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu’nun gelişimi için Başkan Işık’ın güzel hizmetler gerçekleştireceğine inandığını vurgulayarak, hizmet yolunda başarılar diledi.

Hatıra fotoğraflarının da çekildiği programın ardından, üzerinde  “Işık Hızında Hizmete Devam” yazılı pasta hep birlikte kesilerek misafirlere ikram edildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P