banner177

banner193

İSTANBULSPOR MAÇINDA FORVETTE KİM OYNAYACAK? İki aday var

Bursaspor'da İstanbulspor maçı için geri sayım sürüyor. Yeşil Beyazlılar'da cezalı Tim Matavz'ın yokluğunda forvette kimin sahaya sürüleceği belirsiz. Batuhan Kör milli takım kampından çağrıldı, Elton Acolatze'nin Galatasaray maçındaki iyi futbolu teknik direktör Özcan Bizati'nin kafasını karıştırdı.

BURSA 16.11.2021, 09:54
İSTANBULSPOR MAÇINDA FORVETTE KİM OYNAYACAK? İki aday var

TFF 1. Lig'deki 3 maçlık galibiyet serisi Kocaelispor karşısında son bulan Bursaspor'da ligin 13'üncü haftasında 20 Kasım Cumartesi günü Bursa'da oynanacak İstanbulspor maçına büyük önem veriliyor. Yeni bir seri başlangıcı olarak düşünülen kritik mücadele öncesinde teknik direktör Özcan Bizati hafta boyunca oyuncularının performansını göz-lemleyerek sahaya süreceği en ideal 11'i şekillendirmeye çalışacak. Bizati'nin kafasını karıştıran en önemli mevki forvet. Son haftaların formsuz ismi ve kart cezalısı Tim Matavz'ın oynayamayacak olması üzerine Bizati'nin elinde sadece iki alternatif kaldı.

HAFTA BOYUNCA İZLEYECEK

Yaşanan oyuncu sıkıntısından dolayı Batuhan Kör Ümit Milli Takım kampından Bursa'ya çağrıldı. Ancak genç futbolcunun kamptan ayrıldığı dakikalarda dedesinin vefat haberini alması Batuhan'da büyük bir moral bozukluğuna neden oldu. Bizati'nin elindeki diğer alternatif isim Galatasaray maçında forvet olarak sahaya çıkan Elton Acolatze. Geldiği günden bu yana performansı eleştiri toplayan Hollandalı futbolcu Galatasaray maçındaki oyunuyla forvet hattı adayları arasına girdi. Özcan Bizati hafta boyunca Batuhan Kör ve Elton Acolatze'yi izleyerek iki futbolcu arasında tercihini yapacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P