banner201

banner177

banner193

İŞTE AK PARTİ'NİN BURSA'DAKİ A TAKIMI

AK Parti Bursa İl Başkanlığı bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde 'İl Yönetimi Tanıtım Toplantısı'nı gerçekleştirdi. AK Parti  Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, "Bizim özümüz millettir. Milletimiz yolu bizim yolumuzdur. Milletimizin emellerini yerine getirmek için büyük emek sarf edeceğiz. Hemşehrilerimizin umudunu yerine getirmek için gayretle çalışıyoruz. Eğer biz bunları göz ardı edersek taşlar yerine oturmaz" dedi. 

BURSA 08.02.2021, 12:16 08.02.2021, 12:19
İŞTE AK PARTİ'NİN BURSA'DAKİ A TAKIMI

AK Parti Bursa İl Başkanlığı bugün 'İl Yönetimi Tanıtım Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, ilk konuşmayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. 

"BU ŞEHİR VE ÜLKE İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ"

Başkan Aktaş, "Kısa bir süre önce coşkulu bir kongreyle il başkanımızı tanıttık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı. Kongremiz çok güzel geçti. Ben hayırlı olsun diyorum. Bu şehir ve ülke için canla başla çalışacağız. Mutlaka eksikler vardır ama tüm Bursalılar biliyor ki çok daha iyisini yapacağız. Görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

"BİZ DÜNYAYI TAŞIYORUZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise "Yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun. AK Parti'de eski yeni yoktur, AK Parti'ye üye olmak vardır. Biz hem ülkemiz hem de Bursamız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti sürekli yenilik getiren bir parti. Yunus Emre'nin de dediği gibi "Aşk ile çalışan sırtında dünyayı taşır, aşksız yürüyen beden diye bir ceset taşır" Biz dünyayı taşıyoruz. Dünyaya sözlerimiz var diyoruz. Yeni yönetim kurulumuz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"BİZİM ÖZÜMÜZ MİLLETTİR" 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, "Kongre gününden itibaren aldığımız olumlu dönüşler bizleri çok mutlu etti. Bizler sorumluluk içerisinde heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir döneme adım atıyoruz. Bizim özümüz millettir. Milletimiz yolu bizim yolumuzdur. Milletimizin emellerini yerine getirmek için büyük emek sarf edeceğiz. Hemşehrilerimizin umudunu yerine getirmek için gayretle çalışıyoruz. Eğer biz bunları göz ardı edersek taşlar yerine oturmaz. Biz bundan sonraki süreçte 2023'e kadar görev yapacakları belirleyeceğiz. Güzel neticeler, güzel tespitler gördük. Önümüzdeki dönemde de bu arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ve güçlü kadromuzla sizlerin huzurunda olacağız. 13 kadın üyemiz ve 12 genç arkadaşımız var.  Kadın üyemiz yüzde 26, yani meclisten daha fazlayız. Arkadaşlarımızın her birinin mutlaka bir STK'da üyeliği var" dedi. 

Konuşmaların ardından toplantı yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtılmasıyla devam etti.

İŞTE AK PARTİ'NİN YÜRÜTME KURULU

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Yavuz

Teşkilat Başkanı Kamil Bayramiç

Seçim İşleri Başkanı Engin Kökçıkaran

Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Kahraman

Dış İlişkiler Başkanı Nurettin Arif Kurtulmuşlar

Sosyal Politikalar Başkanı Kevser Öztürk

Yerel Yönetimler Başkanı Ufuk Ay

Ekonomi İşler Başkanı Kemal Ermiş

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemile Yiğit

Mali ve idari İşler Başkanı Orhan Aygün

Ar-GE Başkanı Setenay Yüksel Olguner

İnsan Hakları Başkanı Sn. Mustafa Yıldırım

Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Gökhan Yıldız

Sekreterya Birim Başkanı Osman Şahin

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P