KADERHAN LOJİSTİK İTALYA’YA SEFERLERE BAŞLADI

Bursa’nın lojistik alanında öncü firması Kaderhan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Makedonya, Sırbistan ve Kosova’dan sonra seferlerine İtalya’yı da ekledi.

BURSA 09.03.2023, 17:51
KADERHAN LOJİSTİK İTALYA’YA SEFERLERE BAŞLADI

Taşımacılık ve nakliye sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Kaderhan Lojistik, sefer ağını günden güne genişletiyor. Bursa merkezli firma, başta Yunanistan olmak üzere Avrupa’nın birçok kentine taşımacılık hizmeti veriyor. Son olarak İtalya’ya da lojistik hizmeti başlatan Kaderhan, böylece taşımacılık faaliyeti gösterdiği ülke sayısını 8’e çıkardı. 50 tır ve 80 dorseden oluşan filosu ile müşterilerine hızlı ve güvenli bir hizmet sunan Kaderhan, 50 personeli ile de istihdama önemli bir katkı sağlıyor.

HEDEF YUNANİSTAN SEFERLERİNDE ZİRVEYE ÇIKMAK

Türkiye’nin en büyük firmaları ile çalışan Kaderhan Lojistik, Yunanistan’a en çok sefer yapan Türkiye’deki 3 firma olmuştu. Son 1.5 yılda Yunanistan’a 2 bin 199 sefer gerçekleştiren firma, gelecek yıllarda bu alanda zirveye çıkmayı hedefliyor. Lojistik ağlarını gelecek günlerde daha da çok arttıracaklarını ifade eden Kaderhan Lojistik Yöneticisi Mustafa Kaderhan, “Firma olarak sürekli yeni yatırımlar yapıyoruz. Araç filomuzu yeniliyor, personel sayımızda artışa gidiyoruz. İtalya seferleri ile yeni yıla hızlı bir giriş yaptık. İlerleyen dönemde başka ülkelerde de bayrağımızı dalgalandıracağız.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P