banner201

banner177

banner193

KISITLAMAYA SAATLER KALA PİSTLER DOLDU TAŞTI

Hafta sonu kısıtlamasına saatler kala günübirlikçiler, Uludağ’a akın etti. Pistler dolup taşarken, kimi kayak kimi ise snowboard yaparak güzel bir gün geçirdi. Otellerde kalanlar da güneşli havayı görüp kendini dışarı atınca, pistlerde adım atacak yer kalmadı.

BURSA 29.01.2021, 15:09
KISITLAMAYA SAATLER KALA PİSTLER DOLDU TAŞTI

Kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, hafta sonu kısıtlamasına saatler kala yoğun bir güne tanıklık etti. Hafta sonunu evde geçirecek olan Bursalılar veya yakın illerdeki vatandaşlar, Uludağ’a akın etti. Güneşli havayı gören otellerde konaklayanlar da kayak yapmaya çıkınca pistlerde adım atacak yer kalmadı. Kimi kayak takımlarıyla karın keyfini çıkarırken, kimi ise snowboad ile pistlerin karını attırdı. Güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşayan vatandaşlar, “Her zaman Uludağ’a çıkmaya gayret gösteriyoruz. Çok güzel bir yer. Hava güneşli olmasına rağmen çok soğuk olması biraz üzdü. Bence herkesin gelmesi gereken bir yer” dedi.
Şehir dışından gelen bir vatandaş ise, "Her sene Uludağ’a geliyorum. Bu sene salgın sebebiyle sakin olması kayak yapanların hoşuna gidiyor. Ben de bazen kayak, bazen ise sowboard yapıyorum" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P