banner204

banner177

banner193

banner205

KIZILAY BURSA'YA ÜST DÜZEY ZİYARET... KIZILAY, İYİLİK HAREKETİ İLE DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR

- Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Kızılay Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

BURSA 17.06.2020, 16:27
KIZILAY BURSA'YA ÜST DÜZEY ZİYARET... KIZILAY, İYİLİK HAREKETİ İLE DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR

Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Türk Kızılay Bursa Şubesi yönetimini ziyaret etti. Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç’un da katıldığı ziyarette Şube Başkanı Davut Gürkan’ın nezaretinde, şube yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Dr. Naci Yorulmaz, Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini belirtti. Dr. Naci Yorulmaz, bağışçılarının destekleri ile tüm dünyaya umut olan Türk Kızılay’ın kurduğu iyilik köprüsünün en güçlü ayaklarından birinin, Bursa Şubesi olduğunu söyledi.
Dr. Naci Yorulmaz, ilk günden bu yana pandemi ile mücadele sürecinde Türk Kızılay’ın merhamet eline güç veren, bu zor günlerde umut olup yüzleri güldüren tüm hayırseverlere teşekkür etti. Türk Kızılay’ın gücünü hayırseverlerden aldığını hatırlatan Dr. Naci Yorulmaz, bu güçle kötü gün dostu olmaya devam ederek, bütün dünyaya örnek çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ise pandemi sürecinde ve geçen ramazan ayında hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasındaki köprüyü en doğru şekilde kurabilmek için aralıksız çalıştıklarını belirtti. Bir yandan da sürekli bir ihtiyaç olan kan temini çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Davut Gürkan, bu büyük iyilik hareketinde yanlarında olan, destek veren tüm bağışçılara teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P