banner204

banner177

banner193

banner205

KOÇASLANLAR OTOMOTİV FİLOSUNA GÜÇ KATIYOR

Filosuna bu yıl , Koçaslanlar Otomotiv’den 30 adet Renault Trucks T480 4x2, E6 Yüksek Kabin ve retarderli çekici katacak olan Mutlular, ilk 5 aracını teslim aldı.  Mutlular, 2016 yılından bu yana sadece Renault Trucks çekici alımları ile filosunu güçlendiriyor. Yeni alımları ile filosundaki Renault Trucks çekici sayısı, 90 araca yükseliyor.

BURSA 20.05.2021, 16:26 20.05.2021, 16:31
KOÇASLANLAR OTOMOTİV FİLOSUNA GÜÇ KATIYOR

Mutlular Transport Kurucu Ortakları Mutluhan Akan ve İsmail Akan’a yeni araçlarını ,Koçaslanlar Otomotiv İstanbul/Orhanlı Plaza’da Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delephine, teslim etti. Teslimat töreninde Renault Trucks Bölge Müdürü , Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Genel Müdürü Mesut Süzer ile Renault Trucks Finansal Hizmetler (RTFS) Satış ve Pazarlama Direktörü Ertan Çolak da bulundular.

RENAULT TRUCKS YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR

Mutlular Transport Kurucu Ortağı Mutluhan Akan, “Mutlular Transport’u sektörümüzde farklılaştıran en önemli konu, tüm Avrupa ve Asya’yı kapsayan rota çeşitliliğimiz ve hareket kabiliyetimiz. İngiltere-Hong Kong, Hollanda-Kazakistan ve Portekiz-Afganistan gibi uzun ve zorlu hatlarda aktarmasız gerçekleştirdiğimiz taşımacılık çözümleri ile diğer oyunculardan farklılaşıyoruz. Bu kadar zorlu güzergahlarda önceliğimiz, araçlarınızın verimliliği ve dayanıklılığı oluyor. Yaklaşık 6 yıldır Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Ayrıca Renault Trucks çekiciler ile diğer araçlarımızı kıyasladığımızda 2-3 puanlık yakıt tasarrufu sağlıyoruz,“ diyerek yakıt tasarrufunun önemine de değindi.

 Mutlular Transport’un diğer  Kurucu Ortağı İsmail Akan ise, “Pandemi sürecinde ADR’li taşımacılığa yönelik yüksek bir talep gördük. Eğer altyapımız uygun olmasa bu operasyonları başarı ile tamamlamamız mümkün değildi. Filomuzun farklı yüklere yönelik yüksek donanımı, hareket kabiliyetimiz ve iş ağımızın genişliği nedeniyle 2020 yılını, bir önceki yıla göre yüzde 40’lık bir büyüme ile tamamladık. Bu yönde de yeni araçlarımıza yatırım yapma kararı aldık.”dedi.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise Mutlular Transport’un araçların yanı sıra satış sonrası hizmetler, servis sözleşmeleri ve finansal hizmetler dahil tüm Renault Trucks çözümlerini kullanmalarından duydukları memnuniyeti belirterek; “Renault Trucks ile araç özelliklerimiz ve teknolojilerimizin yanı sıra müşterilerimiz ile sürdürdüğümüz uzun soluklu, açık iletişimimiz sayesinde markamızı farklı kılıyoruz. “şeklinde açıkladı.

Koçaslanlar Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, tercihleri sebebiyle Renault Trucks markasında Koçaslanlar Otomotiv A.Ş.’ye güvenerek bizleri tercih ettikleri için Mutlular ailesine teşekkür ederiz, “ dedi. İstanbul  Asya/Orhanlı ve Avrupa/Hadımköy yakasında bulunan  her iki lokasyonda verdikleri hizmete değinen Koçaslan; satış sonrası hizmetlerini kalite, yedek parça bulunabilirliği ile hızlı servis hizmeti sağlayarak ticari araç olan araçların hareketsiz kalma süresini en aza indirerek, böylelikle bu markayı tercih eden müşterilere daha fazla karlılık sağlamak amacında olduklarını ifade etti. Ayrıca,” bu iki lokasyonda sadece İstanbul’da 18 kişilik satış ekibimizle geniş müşteri yelpazesine hizmet vermenin onurunu yaşamaktayız. Bizlere güvenen tüm iç ve dış paydaşlarımıza şükranlarımızı sunarız,” dedi.

Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer ise, “ Mutlular Transport operasyonlarını geliştirirken yine Renault Trucks çekicileri tercih etti. Hali hazırda iş birliğimizin devam ettiği Mutlular Transport gibi firmalarımızla yola devam ederken, omuzlarımızdaki yükün bilincindeyiz. Müşterilerimiz sadece araç değil hizmet de satın alıyorlar. Bu nedenle her zaman toplam sahip olma değerine odaklanıyoruz.Hem satış hem de satış sonrası servislerimizde her zaman müşterilerimizin operasyonlarının optimum verimlilikte devam etmesi için çalışıyoruz.” diyerek görüşlerini ifade etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P