banner177

banner193

KÖFTECİ YUSUF İLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PTOROKOL

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Köfteci Yusuf Hazır Yemek Temizlik Canlı Hayvan Et Mamulleri Entegre Gıda İthalat İhracat San. ve Tic. A.Ş. arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

BURSA 13.11.2022, 13:48
KÖFTECİ YUSUF İLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PTOROKOL

Taraflarca ortaklaşa belirlenecek alanlarda mesleki eğitim ve istihdam süreçlerinin hayata geçirilmesi amacıyla Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Köfteci Yusuf Hazır Yemek Temizlik Canlı Hayvan Et Mamulleri Entegre Gıda İthalat İhracat San. ve Tic. A.Ş. arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı. 

Yenişehir'de düzenlenen protokol imza töreni Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür ve Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.   

Millî Eğitim Bakanlığının son dönemde mesleki eğitime verdiği önemi vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, "Sayın Cumhurbaşkanımız da mesleki eğitim konusunda bizlere çok destek veriyor. Bugün burada nitelikli insan gücü yetiştirmeye yönelik bir iş birliği protokolü imzalıyoruz. Devletimiz de bu tarz iş birliklerini kanunlarla ve teşviklerle destekliyor. Bu protokol kapsamında 600'e yakın öğrenci eğitim alacak. İşletmemiz ileride çalıştıracağı nitelikli işgücünü kendisi yetiştirecek. Çocuklarımız 4 gün işletmede 1 gün de okulda olacak ve mesleklerini öğrenecekler. Protokolün hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

İmza töreninde konuşan Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş ise, "İl Millî Eğitim Müdürümüz Serkan Bey'i işletmemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. İmzaladığımız bu protokolün önce öğrenciler sonra da ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, projede emeği geçen başta İl Millî Eğitim Müdürümüz Serkan Gür olmak üzere ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi. 

İL MEM ile işletme iş birliğinde, okul ve işletme arasında gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerine ilişkin usul ve esasları kapsayan protokol kapsamında ihtiyaç duyulan eğitim programları taraflarca belirlenecek ve gerekli planlamalar yapılacak.

Protokol ayrıca iş birliği yapılacak okullar ile eğitim alacak öğrencilerin belirlenmesi, eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrencilerin istihdamlarının desteklenmesi, öğrenimini Mesleki Eğitim Merkezi Programı bünyesinde devam ettirecek öğrencilerin desteklenmesi gibi konuları da kapsıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P