banner177

banner193

KÜPKÖK EĞİTİM KURUMLARI'NIN BİLİM ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KüpKök Eğitim Kurumları’nın bu yıl 4.’sünü düzenlediği geleneksel Bilim Şenliği, büyük ilgi gördü.

BURSA 28.05.2022, 23:29 28.05.2022, 23:35
KÜPKÖK EĞİTİM KURUMLARI'NIN BİLİM ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Özlüce Kampüsü’nde gerçekleşen 4. Bilim Şenliği’nin açılışını Nilüfer Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile KüpKök Eğitim Kurumları kurucuları Bertan Yapıcı, Faruk Günhan ve Salim Uzunöz birlikte yaptı. Kapmüs bahçesinde açılan her bir stand’ta kendi bilim deney ve gösterilerini yapan 60 öğrenci, konuklara adeta görsel birer şölen sundular. Yapılan her bir deneyi dikkatle inceleyen Mustafa Bozbey, öğrencileri tek tek kutladı.

ÇOCUKLARIN BECERİLERİ ORTAYA ÇIKIYOR
Renkli görüntülere sahne olan 4. Bilim Şenliği’nde Olay Gazetesi’ne konuşan KüpKök Eğitim Kurumları kurucularından Bertan Yapıcı, organizasyonun önemine dikkat çekti. Yapıcı, ’19 Mayıs haftasında böyle bir organizasyona imza atmak bizim için çok güzel. Hem çocuklarımızın doğayla olan iletişimini güçlendirmek hem de hepimizin bir arada olduğu bir organizasyon yapmak istedik. Çok ta keyifli oldu. Çocukların becerilerini, yaratıcılıklarını ortaya çıkarak istedik’ dedi.

BU YAŞLAR GELECEKLERİNİ BELİRLİYOR
Çocukların henüz bu yaşlardayken beceri ve ilgi alanlarını belirlemenin onların gelecekleri açısından çok önemli olduğunu belirten Bertan Yapıcı, böylece öğrencilerin hangi alana yatkın olduklarını ailelerin de daha iyi keşfettiğini dile getirdi.

Yapıcı, ‘Arkadaşlarımızın içinde sanatla ilgilenen, bilimle ilgilenen ve burada görmediğimiz sporla ilgilenenler var. Amaç hepsinin bir arada olduğu, hepsinin becerilerini birbirlerine sunabildikleri bir ortam oluşturmak. İnşallah bu organizasyon büyüyerek devam edecek. Çocuklara bu yaşlarda dokunulduğu zaman onların hayatlarını değiştirecek ölçüde özellikleri ortaya çıkıyor. Yaratıcılıklarının ortaya çıkması aileleri için de önemli. Ayrıca çocuklar için de güzel anılar kalmış oluyor. İleride bu etkinliklerin çok faydasını göreceklerine inanıyorum’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P