banner204

banner177

banner193

banner205

Liv Makine, BUMATECH’e damga vurdu!

Son teknoloji ürünlere ev sahipliği yapan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı 40 binden fazla ziyaretçisiyle 1 milyar TL’lik ticaret hacmi hedeflenen ve büyük çoğunluğunu yerli firmaların oluşturduğu fuarda; 1979 yılında Mehmet Livkebabcı tarafından kurulan Liv Makine Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusu Mehmet Livkebabcı fuarın son gününde Bursa Haberdar Gazetesi'ne konuştu.

BURSA 01.12.2019, 12:33 01.12.2019, 12:55
Liv Makine, BUMATECH’e damga vurdu!

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER 

Saç işleme teknolojilerinden, metal işleme ve otomasyona kadar son teknoloji inovasyon harikası ürünlere ev sahipliği yapan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı 40 binden fazla ziyaretçi ve 1 milyar TL’lik ticaret hacmi hedefiyle perşembe günü başlarken 1 Aralık Pazar akşamı sona erecek. Firmaların yüzde 80’inin yerli olması sebebiyle ihracatımıza önemli katkılar sağlayacak fuarda birçok ürün binlerce kişi tarafından ziyaret edilirken, önemli anlaşmalara da imza atıldı.

DİYARBAKIR’DAN İTALYA’YA…

Liv Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Livkebabcı, Kayseri’den fuar için Bursa’ya geldiklerini ifade ettiği açıklamasında, son teknoloji Liv Makine imzalı ürünlere Türkiye’nin birçok noktasından talep olduğu belirterek, fuarda Diyarbakır’dan İtalya’ya birçok noktaya satış yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’nın son derece verimli geçtiğini anlatan Livkebabcı, “Fuarla bizim için müşterilerimiz ile buluşma noktalarımız oluyor, ikili iş görüşmeleri ile ticaret hacmimizi güçlendiriyoruz. Diyarbakır’dan İtalya’ya birçok yere satış gerçekleştirdik. Gördüğümüz ilgi bizleri çok mutlu etti.” İfadelerini kullandı.

METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİNİN LİDERİ

Mehmet Livkebabcı tarafından 1979 yılından kurulan Liv Makine ile ilgili bilgiler veren Livkebabcı, “1979'da Birlik Torna ismiyle piyasaya çıktı ve ardından metal işleme teknolojilerinin lider üreticisi olduk. Liv Makina boru bükme endüstrisi için özel ve basit ekipmanlardan en geniş serilerine 5 Eksen CNC boru bükme makineleriyle küresel pazara ürünlerimizi pazarlıyoruz. Liv Makina, mobilya, otomobil ve denizcilik, havacılık ve inşaat gibi diğer önde gelen sanayi endüstrileri için çeşitli ürünler tasarlar ve hizmet eder. Son zamanlarda yenilenen merkezimiz 5 bin metre kareyi kaplar ve CNC işleme merkezleri, torna tezgâhları ve freze makineleri gibi en yüksek teknolojik üretim ekipmanlarının yanı sıra garanti edilen yüksek imalat standartları için sac kesme ve bükme makineleri ile donatılmıştır. Ürünlerimiz teknik departmanımızda çok yetenekli mühendislerden oluşan bir ekip tarafından tasarlanmaktadır - kaliteden ödün vermeden rekabetçi çözümler sunmaktayız. Yıllar boyunca müşterilerimizin gereksinimlerine ve pazar talebine uygun olarak büyümüştür. Liv Makinenin Müşterileriyle olan ilişkileriyle ilgili olarak ürünlerimizi büyütme ve geliştirme konusunda da tutkusu hiç sönmeyecektir.” ifadelerini kullandı.

2 KITADA 10 ÜLKEYE

2 kıtada 10 ülkeye ihracat yaptıklarını vurgulayan Livkebabcı,  tüm dünyada talep gören bir firma haline geldiklerini ifade ederek, “Avrupa, Asya, Afrika kıtalarından sonra Amerika kıtasına da ihracat gerçekleştirerek yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz. Özellikle Irak, BAE, Katar, gibi ülkelere yapmış olduğumuz ihracatı her geçen gün arttırmaktayız. Şu anda ürettiğimiz ürünlerin  yüzde 50’sini yurt dışına ihraç etmekteyiz.  2023 yılı hedefimiz ise bu oranı daha yukarılara çıkartıp ulaşamadığımız ülkelere ulaşmaktır.” dedi.

5 BİN METREKARE ALANDA ÜRETİM!

1979’te kurulan ve Türkiye’nin en köklü firmaları arasında yer alan firma, Kayseri ’de, 2 bin metrekaresi kapalı, 3 bin açık alandan oluşan üretim tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürüyor. 33.yılını kutlayan firma yapmış olduğu yeni tesis yatırımları ile tüm dünyada adından söz ettiriyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P