banner177

banner193

“Marjinal Team” araç tutkunlarını Bursa’da buluşturuyor!

Yenişehir büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Marmara Bölgesi Marjinal Team Buluşması” etkinliğinde Bursa başta olmak üzere birçok ilden modifiye tutkunları bir araya gelecek. Birbirinden renkli görüntülere sahne olacak organizasyon 27 Ekim Pazar günü, Yenişehir Eski Tat Fabrikası’nda düzenlenecek. Sabah saat 09:00’da başlayacak olan etkinlik akşam saatlerine kadar devam edecek. Tanju Akdoğan, Deli Metin ve daha birçok sosyal medya fenomeni de etkinlikteki yerini alacak.

BURSA 23.10.2019, 16:04 23.10.2019, 17:12
“Marjinal Team” araç tutkunlarını Bursa’da buluşturuyor!


İŞTE DETAYLAR

Modifiye ve araç tutkunlarının sosyal medyada buluşma noktası olan “Marjinal Team” dev organizasyona imza atacak. Marjinal Team kurucuları; Ümit Sert, Kaan Sever ve Giray Ersoy başta olmak üzere büyük emeklerle, geleneksel olarak düzenlenen  “Marmara Bölgesi Marjinal Team Buluşması” organizasyonunda çok sayıda sosyal medya fenomeni ve modifiye araç sahiplerinin yanı vatandaşlarda katılım gösterebilecek.

BİZİ FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

https://www.facebook.com/BursaHaberdar/?ref=bookmarks

 GÖRSEL ŞOVLAR, SÜRPRİZ YARIŞMALAR

Araç tutkunlarının merakla beklediği etkinlikte Antalya, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Marmara Bölgesi’nden bir çok ilden araç katılacak. Trafikte kullanım izni olmayan araçlar çekici ile trafiğe kapalı alana getirilecek. Marjinal Team’in organizasyonunda  her çeşit marka ve model araç boy gösterecek. Dev buluşmada sürpriz etkinlikler ve yarışmalar da düzenlenecek.  

BİZİ FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

https://www.facebook.com/BursaHaberdar/?ref=bookmarks

AMAÇ KÖTÜ ALIŞKANLARDAN UZAK TUTMAK

Madde bağımlılığı başta olmak üzere gençlerin kötü alışkanlardan uzak durmasının amaçlandığı etkinlikle bir çok şehirden gelecek araç sahipleri ve otomobil severler trafiğe kapalı alanda düzenleyeceği gösteriler ile anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P