banner177

banner193

MD BEAUTY 4 ŞUBESİYLE YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR  

Güzellik ve estetik alanında hizmetlerini sürdüren MD Beauty  Bursa ve Eskişehir’de toplam 4 şubesiyle hizmetlerini sürdürüyor.

BURSA 08.11.2022, 16:22 08.12.2022, 10:54
MD BEAUTY 4 ŞUBESİYLE YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR  

Origami Flat İş Merkezi’ne merkezini taşıyan MD Beauty, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda MD Beauty, MD Beauty Beyfend’ys ve Eskişehir Hoşduniye şubesiyle toplamda 4 noktada kadın ve erkeklere hizmet veriyor.

 Yenilenen yüzüyle, Nilüfer’de yer alan Origami Plaza’daki yeni merkezine taşınan MD Beauty; sağlık, güzellik ve estetik alanındaki yatırımlarıyla hizmet kalitesini üst düzeye çıkarıyor. ‘Sağlığınız kadar güzelliğinizi de önemsiyoruz’ mottosuyla yola çıkan MD Beauty, yeni yatırımlarıyla hizmet kalitesini üst düzeye taşımaya devam ediyor.

Bursa’da sağlık, güzellik ve estetik alanında hizmet veren MD Beauty’nin deneyimli personel kadrosu ve alanında uzman ekibiyle Bursa’nın en sevilen merkezlerinden biri olmayı başardığını ifade eden MD Beauty kurucusu Mehmet Demiröz yaptığı açıklamasında, “Uzun yıllardır estetik ve güzellik alanında yaptığımız çalışmaların neticesinde MD Beauty markası adı altında faaliyetlerimiz devam ediyor. Sürekli gelişim ve değişim içinde olan bir yapıyla yeni yerimizde yenilenen yüzümüzle hizmete açıldık. Bursa’da estetik alanında iddialı bir konuma geleceğiz. Tüm danışanlarımıza ve MD Beauty ailesine yeni adresimiz güzelliklere vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P