banner177

banner193

Medicabil, Yıldırım Hastanesi açıldı!

Özel Medicabil Hastanesi önceki yıl hizmete giren Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’ni hastaneye dönüştürdü ve Özel Medicabil Yıldırım Hastanesi olarak hasta kabulüne başladı.

BURSA 12.09.2019, 11:54 12.09.2019, 12:03
Medicabil, Yıldırım Hastanesi açıldı!


 

Özel Medicabil Yıldırım Hastanesi, 41 yatak kapasitesi, 2 ameliyathane, 1 doğum ünitesi, 1 endoskopi ünitesinin yanı sıra yoğun bakım ünitesi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve 100’ün üzerinde sağlık personeli ile Nilüfer’den sonra Yıldırım’da da Bursalılar’a sağlık hizmeti sunacak.

"YOĞUN İLGİ GÖRDÜK"

Özel Medicabil Yıldırım Hastanesi’nin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Yıldırım’da hizmet vermeye başlamamızdan bu yana geçen 1,5 yılda bölge halkından ve Bursalılar’dan yoğun ilgi gördük. Bu bizleri memnun ederken hemşerilerimize daha entegre hizmet verebilmek için tesisimizi hastaneye dönüştürme kararı almıştık. Kısa sürede tamamladığımız dönüşümün sonucunda Özel Medicabil Yıldırım Hastanemiz Yıldırımlılar’a ve bölge halkımıza, İnegöl'den Yenişehir'e ve İznik’e kadar olan bütün ilçe halkına da hizmet vermeye başladı” dedi.

16 BRANŞTAN POLİKLİNİK HİZMETİ 

Özel Medicabil Yıldırım Hastanesi, Acil Servis, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Cildiye, Gastroenteroloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Mikrobiyoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ve Radyoloji olmak üzere 16 branştaki poliklinik hizmetlerinin yanı sıra, her türlü cerrahi müdahalelerin yapılabildiği 2 ameliyathanesi, 1 doğum ünitesi, 1 endoskopi ünitesi, yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan yoğun bakım ünitesiyle Bursalılar’ a sağlık hizmeti vermeye başladı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P