banner177

banner193

METEOROLOJİ TARİH VERDİ: BURSA'YA KAR GELİYOR

Meteoroloji Bursa için 13 Aralık 2021 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da haftanın ilk gününde hava sıcaklığı en yüksek 17 dereceye kadar yükselirken, gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış gün boyu devam edecek. Kuvvetli sağanak hafta boyu yüzünü göstermeye devam ederken, Perşembe gününden itibaren Bursa'da karla karışık yağmur ve şehrin yüksek kesimlerinde kar geçişleri görülecek.

BURSA 13.12.2021, 14:10
METEOROLOJİ TARİH VERDİ: BURSA'YA KAR GELİYOR

Bursa'da haftanın ilk gününden itibaren yağışlı hava etkili olmaya başladı.

Bugün termometreler gün içerisinde en yüksek 17 dereceyi ölçerken, gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış gün boyu devam edecek.

Yağışla birlikte hava sıcaklığı akşam saatlerine doğru 10 derecelere kadar gerilerken, gece yağış bir süre ara veriyor.

HAFTA BOYU YAĞIŞ SÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da sağanak yağış hafta boyu devam ederken, perşembe gününden itibaren ise karla karışık yağmur geçişleri görülecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağı Bursa'da en yüksek sıcaklık 16 derece olacak.

ÇARŞAMBA günü hava sıcaklığında büyük düşüş yaşanırken, 10 dereceye gerileyen termometrelerle birlikte yağış etkili olmaya devam edecek.

PERŞEMBE günü ise Bursa genelinde sıcaklık 8 dereceye kadar geriliyor ve karla karışık yağmur geçişleri bekleniyor.

CUMA günü sabah saatlerinde görülen hafif kar geçişleri şehrin yüksek kesimlerinde etkili olurken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık ise 7 derece olacak ve sağanak yağış geçişleri gün boyu devam edecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (13 ARALIK 2021)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P