banner204

banner177

banner193

banner205

MHP YILDIRIM, 5 BİN ADRESTE GÖNÜLLERE DOKUNDU

MHP Yıldırım İlçe Teşkilatı Ramazan ayı vesilesi ve pandemi nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdü. MHP Yıldırım ilçe teşkilatı, ilçede 4 binden fazla aileye erzak yardımı ile destek olurken  MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt emeği geçen herkese teşekkür etti.

BURSA 12.05.2021, 16:24
MHP YILDIRIM, 5 BİN ADRESTE GÖNÜLLERE DOKUNDU


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yıldırım ilçe teşkilatı, Yıldırımlıların sorunlarını Yıldırım Belediye meclisinde gündeme getirmesinin yanı sıra vatandaşların sorunlarının çözümü için sahada ve belediyede aktif rol oynuyor. Diğer yandan sosyal faaliyetlerini sürdüren ilçe teşkilatı Ramazan ayı vesilesiyle örnek bir dayanışmaya imza attı.

MHP Yıldırım ilçe başkanı Halil İbrahim Bozkurt yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi,

“Kıymetli Hemşerilerim, 11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan’ı yüce Allah'ın izniyle ihya ettik.   Ramazan Bayramı’na eriştik. Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizde de ciddi boyutlarda ulaşan covid-19 salgını sebebiyle bir bayramı daha evlerimizde belki ailelerimizden uzak belki de gurbette geçirmek zorundayız. Devletimizin almış olduğu tedbirlere uyarak ve rehavete kapılmadan omuz omuza  bu hastalığı yeneceğimize canı gönülden inanıyorum.

    Ramazan, paylaşmanın, kardeşliğin ve hoş görünün ayıdır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SAV’in,  “İftar sofrası açmak, insanlara iftar ettirmek yani lokmamızı onlarla paylaşmak en değerli amellerden biridir” Hadis-i Şerifleri ışığından yola çıkarak geleneksel hale gelen Yıldırım’da 4 bin aileye ulaşma projemizi bu yılda sürdürdük.  Mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız ve bölgemizdeki STK’lar ile istişareler sonucunda hedeflediğimiz 5 bine yakın haneye ulaşarak yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileye erzak-kumanya ve alışveriş kartı desteği sağladık.

 Pandeminin getirmiş olduğu bazı zorluklarla karşı karşıya kalan vatandaşlarımızın sadece bugün değil her gün yanlarındayız.  Görev anlayışımızın temeli halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla çıktığımız bu yolda; önce Yıldırım sonra tüm ülkemiz ve vatandaşlarımız için canla başla çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz.   Bu kapsamda yardımların toplanmasından dağıtımına tüm süreçte görev alan herkese başta kapı kapı gezen MHP Yıldırım teşkilatına, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ederim.

Bu vesile ile koronavirüs tehdidinin ülkemizde bir an önce son bulması temennisi ile tüm hemşerilerimizin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte içtenlikle kutlar;  bayramın ülkemize birlik, beraberlik, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, saygılar sunarım."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P