MOBİLYA ÜRETİCİLERİ USLU MAKİNE’DEN VAZGEÇMİYOR

Mobilya üretiminin kalbi İnegöl’de uzun yıllardır ahşap işleme makinelerinin bayiliğini yürüten Uslu Makine, 40’tan fazla firmanın bayiliğini yıllardır başarıyla sürdürürken bugüne kadar 20 binden fazla makineyi üreticilerle buluşturdu.

BURSA 22.11.2021, 16:37 22.11.2021, 18:22
MOBİLYA ÜRETİCİLERİ USLU MAKİNE’DEN VAZGEÇMİYOR

  40’TAN FAZLA MARKA TEK ÇATI ALTINDA  

 Türkiye’de mobilya üretiminin çok büyük kısmını tek başına üstlenen İnegöl’de faaliyet gösteren Uslu Makine, Türkiye’nin önde gelen ahşap işleme makinelerinin bayiliğini sürdürüyor. Sektörün en önemli firmalarını tek çatı altında toplayarak üreticilere büyük kolaylık sağlayan Uslu Makine, satış sonrası servis desteğiyle de üreticilere büyük avantaj ve tasarruf sağlıyor.

40 FİRMANIN BAYİLİĞİNİ YÜRÜTÜYORUZ

Uslu Makine hakkında bilgiler paylaşan Uslu Makine kurucusu Murat Uslu, başta İnegöl olmak üzere Türkiye’de tanıtan bir marka haline gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Uslu Makine’nin kuruluşunda teknik servis ağı ile öne çıkarak bugünlere ulaştığını ifade eden Uslu, firmanın kuruluş hikayesini anlattı. Uslu açıklamasında, “75 metrekare bir dükkanda İnegöl’de üretici firmalara sağladığımız servis hizmetiyle firmamızın kuruluş hikayesi başladı. İlk sattığım makine hava kompresörü oldu. Bugün Türkiye’nin Ağaç İşleme ve Mobilya Makineleri alanında önde gelen 40 firmanın bayiliğini yürütüyoruz. Yüzlerce çeşit makineyi üreticiler tek çatı altında bulabiliyorlar. Bu gerçekten firmalara büyük zaman kazandırdığı gibi makineleri karşılaştırarak inceleme şansıda sunuyor.” ifadelerini kullandı.

“20 BİNDEN FAZLA MAKİNEYİ ÜRETİCİYLE BULUŞTURDUK”

Ürün çeşitliğinden bahseden Uslu, ağırlıklı olarak ağaç işleme, ahşap ve mobilya makinelerinin bayiliğini yaptıklarını belirterek şöyle devam etti, “Bu grupların yanı sıra hava komprosörü, taşıma ekipmanları, forklif gibi tüm sanayi alanlarını ilgilendiren makine ve ürünlerin satışını da gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün bayi sayımız artıyor. Burada alanında lider firmalar olmasına özen gösteriyoruz. Yüzde 90 oranında yerli üretici firmaların ürünlerini satıyoruz. Bugüne kadar 20 binden fazla makineyi üreticiyle buluşturduk” dedi.

SATIŞ SONRASI SERVİS BAKIM HİZMETİ

Uslu Makine’nin servis ağından bahseden Uslu, “Uslu Makine’nin bugünlere gelmesindeki en büyük rol şüphesiz servis alanında sağladığı hizmetten oluşan güvendir. Sattığımız ve satacağımız tüm makineleri satış sonrası servis hizmetiyle satıyoruz. Alanında uzman arkadaşlarımız yer aldığı bir ekibimiz var. İnegöl’de 5 bini aşkın mobilya üreticisi yer alıyor, Türkiye için hepsi çok değerli ve kıymetli üreticiler. Üreticilerimize en iyi hizmeti sağlamak için sadece makine satışı değil servis hizmetiyle de onların işlerini kolaylaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘USLU TEKNİK HIRDAVAT’ YAPI MARKET OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Firma Kurucusu Murat Uslu; İnegöl’de teknik hırdavat alanındaki açığı gidermek, üreticilerin ve vatandaşların istedikleri yapı ürünlerine daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla Uslumak Hırdavat ile hizmet ağını genişlettiklerini ifade etti. Uslu Teknik Hırdavat’ın metal mobilyalarının tamamlayıcı parçalarını satarak öne çıktığı aktaran Uslu, “Hırdavat, el aletleri, boya, mobilya malzemeler, nalbur malzemeleri, elektrikli aletlerden birçok ürünü içinde barından Uslu Teknik Hırdavat İnegöl’de bu alandaki boşluğu dolduruyor. 38 farklı markanın bayiliğini burada yapıyoruz. Daha çok perakende satış oluyor. Yapı market alanında ilerleyen zamanlarda toptan bir satış ağı oluşturarak, üreticilerimize kolaylıklar sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

“Uslumak makine 2013 yılında makine sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Yerli ve yabancı ağaç işleme makinelerinin alım satımı ve teknik servis hizmeti sunarak müşterilerinin çözüm ortağı  olmayı hedeflemektedir.”

MAKİNE ÇEŞİTLERİMİZ

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P