banner204

banner177

banner193

banner205

Mudanya Belediyesi'nin "Suriyeli" talimatı gündemi sarstı!

Bayram tatilinde tarihinin en kalabalık günlerini yaşayan Mudanya'da, Mudanya Belediyesi'nden çok konuşulan bir hamle geldi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Suriyelilerin uygunsuz görüntüler oluşturduğu gerekçesiyle sahillerde çadırların toplatılması ve Suriyelilere anında müdahale edilmesi talimatını verdi.

BURSA 08.06.2019, 01:17 08.06.2019, 02:14
Mudanya Belediyesi'nin "Suriyeli" talimatı gündemi sarstı!

Başkan Hayri Türkyılmaz'ın kararı sonrası kamuoyu ikiye bölündü. Bir kesim Türkyılmaz'ın kararını ırkçı ve faşist bir tutum olarak değerlendirirken bir kesimde Suriyelilere yönelik kararı memnuniyetle karşıladı. 

Ya  bize uyacaklar yada geldikleri ülkelerine geriye dönecekler"diyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz "Kendi insanlarımızın rahatsız edilmesine izin vermem" dedi. Türkyılmaz sözlerine şöyle devam etti "Hiç kimsenin başkalarını rahatsız etme özgürlüğünü engelleme hakkı yoktur. Bizim çocuklarımız onların özgürlüğü için şehit olurken analarımız ağlarken ülkem ağlarken ekonomimiz bu kadar kötüye giderken onların zevki sefa içinde yaşamaları ve bizim insanımızı rahatsız etmelerine tahammül edemeyiz.Sahillerimizde oluşan uygunsuz görüntülere Zabıta ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilmektedir. Yetki alanımızda olmamasına rağmen vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetleri dikkate alarak sahilde çalışmalarımızı sürdürüyor ve ilgili birimleri göreve davet ediyoruz."

 

Yorumlar (4)
Murat S. 5 yıl önce
Doğru karar
Fadime Altan 5 yıl önce
Rahatsız olan gelmesin onlarda insan bu kadar olmaz
Ahmet Bayar 5 yıl önce
Had bilmek önemli hadsiz davranirlarsa olacağı bu
Fadime Altan 5 yıl önce
Rahatsız olan gelmesin onlarda insan bu kadar olmaz
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P