banner177

banner193

OKUMUŞLAR PLAZA: BURSA'NIN ULAŞIMI EN RAHAT PLAZASI

Okumuşlar Plaza Bursa’nın en önemli yerleşim birimlerinden, İstanbul Caddesi üzerinde hayata geçiyor. 8 bin 41 metrekare alan üzerinde 24 bin 400 metrekare inşaat alanı ile 8 mağaza ve 158 ofisten meydana geliyor. Kapalı ve açık otoparkı, kafeteryası, özenle seçilmiş markalarının mağazalarının yer alacağı Okumuşlar Plaza ulaşım kolaylığı da büyük dikkat çekmeyi başardı.

BURSA 02.04.2021, 15:18 02.04.2021, 15:34
OKUMUŞLAR PLAZA: BURSA'NIN ULAŞIMI EN RAHAT PLAZASI

Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Müdürü Hasan Okumuş Bursa’ya değer katacak Okumuşlar Plaza ve Okumuşlar Yapı hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

“Okumuşlar Plaza 24 bin 400 metrekare inşaat alanı ile 8 mağaza ve 158 ofisten meydana geliyor.615 metrekare kafeterya alanı, mağaza alanları, 258 adet açık, 181 adet kapalı otoparkı ve geniş alanları ile Okumuşlar Plaza sizlere iş yaşamını keyifli hale getiren bir ofis yaşamını sunuyor.”

BİR OFİSTEN DAHA FAZLASI

Okumuşlar Yapı AŞ.’nin adından her zaman söz ettiren yapılardan sonra, Okumuşlar Plaza ile yeni bir projeye imza attığının altını çizen Hasan Okumuş, “Bursa ofis ve çalışma hayatının İstanbul Caddesi’nde yükselen Okumuşlar Plaza rahatlığı ve A++ ofis konforunu şehrin kalbinde sizlere sunuyor.  Okumuşlar Plaza iş hayatının yükselen yıldızı ve ayrıcalıklarla dolu bir merkez haline gelecek. Ofisler merkeze olan yakınlığı ve tüm ulaşım ağlarına yürüme mesafesi ile zaman kaybını önleyecek ve sizlere özel bir ayrıcalık sağlayacaktır.

BURSA’NIN ULAŞIMI EN RAHAT PLAZASI

“Okumuşlar Plaza gün geçtikçe değerlenen İstanbul Caddesi’nde yer alırken, Tramvaya, Çevre Yolu’na, Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne, Yeni Adliye Kompleksi’ne, Hilton Otel ve Özdilek Alışveriş Merkezine ve diğer ulaşım ağlarına olan yakınlığı ve rahat erişimi sayesinde sizleri Bursa’nın her yerine kısa sürede ulaşabileceğiniz trafik ve stresten uzak bir yaşamla tanıştırıyor.”

ÜST DÜZEY GÜVENLİK VE SAĞLAMLIK

“Okumuşlar Plaza C35 Beton, Nervürlü Demir, Fore Kazık, Radye Temel, ısı ve ses yalıtımlı, marka iç tasarımı, merkezi ısıtma soğutma VRF sistemli, her blokta biri yangın asansörü olmak üzere toplam 4 adet 10 kişilik asansörleri ve depreme dayanıklı yapısı ile ‘Önce İnsan’ anlayışını esas almaktadır.  Okumuşlar Plaza kompozit panel ve mekanik sistem granit kaplama ile estetik bir dış cephe sunmaktadır.”

DEV OTOPARK

Okumuşlar Plaza yeşillendirişmiş ve ağaçlandırılmış çevresi, 258 adete açık otoparkı, 3600 metrekare iki katlı 181 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile çalışma hayatını sizler için kolaylaştırıyor.

ALIŞVERİŞ VE LEZZETİ YAŞAMAK

“Okumuşlar Plaza’da, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz, sohbetlerinize sıcak molalarınızla keyif katan restoran katı ve terası ile hem işinizin başında hem sosyal yaşamın ortasında olacaksınız.” diyen Hasan Okumuş şöyle devam etti, “Özenle seçilmiş markaların mağazalarında keyifli alışveriş için artık vakit bulmak çok kolay olacaktır. 615 metrekare kafeterya alanı, mağaza alanları ile Okumuşlar Plaza giriş katları alışveriş noktaları haline gelecektir.”

OKUMUŞLAR PLAZA FİYATLAR 

13 bin 500 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla … www.okumuslarplaza.com

OKUMUŞLAR YAPI TÜRKİYE’NİN GURURU

Okumuşlar Yapı ile ilgili detaylı bilgiler de paylaşan Hasan Okumuşlar, “1990 yılında ‘Yapılarda İz Bırakan Dokunuşlar’ felsefesi ile yola çıkan OKUMUŞLAR YAPI geçen 29 yıllık süreçte Türkiye ve Bursa’nın en büyük yapı malzemeleri firmalarından biri olmayı başarmıştır.  Gayrimenkul sektörü ile 1994 yılında buluşan firma ilk günden bugüne kadar imzasını attığı iş ve yaşam alanlarına çağdaş mimarinin zarif tasarımlarını, harcına kaliteyi ve OKUMUŞLAR YAPI’nın yenilikçi günü katmıştır. İyi planlanmış yatırıma değer ve huzuru hissedeceğiniz iş ve yaşam projeleri ile sizlerle olmaya devam ediyor, geleceği inşaa ederken nitelik, yenilik ve güven parolasıyla rotamızı belirliyoruz.”  İfadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
Hasan OKUMUŞ 2 yıl önce
Habercilik ve medya alanında yükselen değer olan BURSA HABERDAR gazetesi ve yöneticilerine teşekkür ederim. İnternet haberciliğinizi sosyal medya patformlarında da ilgiyle takip ediyorum. YouTube kanalınızın açılmasını merakla bekliyorum.
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P