banner201

banner177

banner207

Onur Market'ten Bursaspor'a tam kadro SMS desteği

Bursa'da perakende sektöründe hizmet veren Onur Market, Bursaspor'un başlattığı "Yeniden Zirveye" kampanyasına destek vererek diğer firmalara örnek olacak bir işe daha imza attı. Bursaspor'un başlattığı SMS kampanyası kapsamında " Bağış " yazarak " 1963 " e SMS atıldığında 16 liralık yardımda bulunuluyor. Kampanyada şu ana kadar 20 bini aşkın SMS atılırken her geçen gün rakamın artması bekleniyor.

BURSA 15.08.2019, 15:28 15.08.2019, 15:45
Onur Market'ten Bursaspor'a tam kadro SMS desteği

BURSASPOR'DAN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yavuz Aman ve Ahmet Erarslan, Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök’ü ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Gök şunları söyledi: “Biz Bursaspor Yönetiminin gayretine, samimiyetine ve fedakarlıklarına inanıyoruz. Bu sebeple başkanımız ile ilk konuşmamız neticesinde 1000 forma almıştık. Onur Market olarak desteğe devam ediyoruz. Bursaspor’un başlatmış olduğu SMS kampanyasını hatırlatmak için tüm çalışanlarımız üç gündür Bursaspor forması giyiyor aynı zamanda yarın tüm mağazalarımızda arkadaşlarımızın yüzleri Yeşil-Beyaz boyanacak. İyi günde kötü günde Bursasporumuzun yayında olduğumuzu göstermek için bugün yaklaşık 1000 Bursaspor taraftarı çalışanımız SMS atacak. İlk SMS’i ben atıyorum, İstanbul’da bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız da SMS desteği yapacak. Umuyoruz ki bu adımla birlikte yüzlerce binlerde katkı gelecek. Yönetim Kurulu üyelerimize bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Yönetim Kurulu Üyemiz Yavuz Aman ise: “Koşulsuz şekilde Bursaspor’a destek olduğunuz için biz teşekkür ederiz. Bu bizim için çok değerli bir durum. Maalesef görüyorsunuz destek kısmında biraz eksik kalıyoruz. Ama biz kimseden destek gelmese de Başkanımız ve yönetim kurulumuzun gayretleriyle bu işin altından kalkacağız hep beraber, sizin gibi büyük bir markayı yanımızda görmek gurur verici bir durum.”dedi.

Konuşmaların ardından Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Bağış yazarak 1963’e SMS attı ve kulübümüze desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P