banner177

banner193

ONUR MARKET YENİ ŞUBESİ PRESTİJ PARK’I AÇTI

“Alışverişte Onur Sözü” sloganıyla yola çıktığı ilk günden itibaren kaliteli hizmet anlayışını sürdüren Onur Market yeni mağazası Prestij Park’ı açtı.

BURSA 20.06.2021, 16:48
ONUR MARKET YENİ ŞUBESİ PRESTİJ PARK’I AÇTI

Özen Grup bünyesinde hizmet veren Onur Market’lerin sayısı her geçen gün artıyor. Bursa’nın doğu ve batı ilçelerini birleştiren, her noktada kaliteli hizmet anlayışını tüketiciye sunmayı hedefleyen Onur Market, son olarak Prestij Park mağazasını hizmete açtı. Onur Market, geniş ürün yelpazesi ve ferah ortamlarda alışveriş olanağını müşterileriyle buluştur,manın yanı sıra ülke ekonomisine sağlamış olduğu katkı ve istihdam desteğini her geçen gün artırmanın Onur’unu yaşıyor.

“Zorlu dönemde yeni yatırım” 

Onur Market ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının sağlık ve ekonomi alanlarındaki etkilerini en aza indirmek için var gücüyle çalışmalar gerçekleştiriyor. Pandeminin Türkiye ekonomisine olan etkisi bir nebzede azaltmak adına yeni yatırımlarıyla birçok vatandaşa yeni istihdam olanağı sağlayarak fayda sağlamayı hedefliyor.     

“25 yılın Onuruyla, ilk günkü heyecanla”

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen açılışta konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemal Özen, “ 25 yılın gururuyla, gayretiyle yeni şubemizi Bursa’mıza kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Prestij Park mağazamızı adına yakışır, Bursalılara yakışır şekilde kazandırdık. Onur gittiği yere tazelik, çeşitlilik, kalite götürür ve fark yaratır. Çeyrek asırdır perakendeye yön veren kurum olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu dönemde yatırım yapmak, istihdama katkı sağlamak ve ülke ekonomimize katma değer üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz Yeni mağazamızı ilimize kazandıran tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, Bursa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi. Bursa’da faaliyete yeni geçen Prestij Park şubesi ile Bursa genelinde 1900 kişiye istihdam oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özen, “Taze, geniş ürün ağı ve kaliteli hizmet neticesinde müşterilerimizin takdirini topluyoruz. Bu başarıyı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diyerek düşüncelerini ifade etti. Prestij Park şube açılışına özel hazırladıkları indirimler ve kaçırılmayacak fırsatları müşterileriyle buluşturdu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P