banner204

banner177

banner193

banner205

Osmangazi'den sahipsiz köpeklere parazit bakımı

- Osmangazi Belediyesi, Uludağ’daki sahipsiz köpeklerin hastalanmaması için ilâçlama yaptı. Belediye ekipleri, köpeklere iç ve dış parazite karşı etkili olan ilâçlardan verdi. 

BURSA 08.07.2019, 11:54
Osmangazi'den sahipsiz köpeklere parazit bakımı

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Uludağ yoluna düzenli olarak kuru mama bıraktı. Belediye ekipleri, yaz aylarında da sahipsiz sokak köpeklerini hastalanmamaları için iç ve dış parazitlere karşı ilâçlıyor. Oteller bölgesine kadar çıkan ekipler, yol boyunca karşılaştıkları bütün köpeklere iç ve dış parazite karşı etkili olan ilâçlardan verdi. Sosislerin içine yerleştirilen ilaçlar, köpekleri uyuz, pire, kene gibi dış parazitlere ve şerit ile kelebek gibi iç parazitlere karşı koruyarak sağlıklı kalmalarını sağlayacak. 
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Dünyamızdaki bütün canlılara yönelik sorumluluklarımız olduğunun farkındayız. Ekolojik dengenin ve doğal güzelliklerinin korunması için çalışıyoruz. Sahipsiz köpekleri hastalıklardan korumak adına ekiplerimiz ilâçlama yaptı. Ayrıca belediyemizce yol boyunca yerleştirilmiş olan güneş enerjisi ile çalışan yemmatiklerimizin kontrolleri ve yem takviyesi yapıldı” dedi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P