OTEL KONFORUNDA, ESTETİK VE GÜZELLİK HİZMETİ

Bursa’nın güzellik ve estetik alanındaki yeni yüzü MD Beauty Estetik, tecrübeli çalışan kadrosu, son teknoloji cihazları ile otel konforunda hizmet veriyor. ‘Sağlığınız kadar güzelliğinizi de önemsiyoruz’ mottosuyla yola çıkan MD Beauty, işlemlerini klinik ortamında gerçekleştiriyor.

BURSA 03.12.2021, 10:17 08.12.2022, 10:54
OTEL KONFORUNDA, ESTETİK VE GÜZELLİK HİZMETİ

Kısa süre önce faaliyete giren MD Beauty Estetik, güzellik alanında Bursalıların yeni gözdesi olmaya aday. Sağlıklı bir ortamda, erkek ve kadın danışanlarına güzellik ve estetik hizmeti veren MD Beauty, yurtdışından gelen cihazları ve alanında uzman çalışan kadrosu ile konforlu bir hizmetin kapılarını Bursalılara açıyor. MD Beauty İşletme Sahibi Mehmet Demiröz, güzellik ve estetik konusunun sağlıktan ayrı bir alan olmadığını belirterek, merdiven altı işletmelerde uygulanan yöntemlerin tehlikeli olduğuna dikkat çekti. Demiröz, “Biz işletmemizde her şeyden önce sağlığa önem veriyoruz. MD Beauty, bir güzellik merkezi değil, burası klinik sistemiyle çalışan bir işletme” dedi.

BURSA, MD BEAUTY’NİN ADINI SIK SIK DUYACAK

Uzun yıllardır estetik ve güzellik alanında çalışmalar yaptığını ifade eden Demiröz, “Hastanelerde estetik uzmanı olarak görev yaptım. Bireysel bir işletme açmaya karar verdikten sonra MD Beauty’i kurdum.” Diyerek şöyle devam etti: “Estetik ve güzellik sektörü özellikle 2009 yılından buyana büyük bir ivme kazandı. İşi hakkıyla yapan merkezlerin ise sayısının oldukça az. Biz işletmemizi kurmadan önce Bursa’daki bu açığı gördük. Estetik merkezlerinin sayısı çok olsa da işi layığıyla yapan yer sayısının az olduğunu gördük. Tecrübemize güvendiğimiz için de estetik ve güzellik alanında MD Beauty’i Bursalıların hizmetine sunduk. Kısa bir süre içinde Bursa’da estetik alanında iddialı bir konuma geleceğiz. Şu ana kadar aldığımız dönüşlerde çok güzel. İlerleyen zamanlarda MD Beauty’nin adını çok daha sık duyacağız” dedi.

DANIŞAN ODAKLI KALİTELİ HİZMET

Demiröz, danışan mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Demiröz, “Her ticari işletme kar etmek için kurulur ama bizim önceliğimiz kesinlikle para değil. Buraya gelen insanların mutluğu bizler için her şeyden önemli. Danışanlarımıza bir otel kalitesinde hizmet vermek istiyoruz. Bizler, danışanlarımıza sadece ‘burayı gelin görün, bakımınızı yaptırın ve gidin’ diyoruz. Para ödemelerine de gerek yok. Bunu neden yapıyoruz; buranın bir güzellik merkezinden daha fazla bir yer olduğunu anlamaları için. Bizler, kendimize güzellik merkezi demiyoruz, MD Beauty, klinik olarak hizmet veren bir işletme. Diğer güzellik merkezleri gibi bir çalışma sistemimiz yok. Randevu alın gelin, bakımınızı yaptırın gidin mantığı MD Beauty’de yok. Bizler danışanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Daha buraya gelmeden onların beklentileri belirliyoruz. Buraya geldiklerinde kendilerini rahat hissetmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İşlem yaptırdıktan sonra geri dönüşlerini alıyoruz. Oluşabilecek herhangi bir soru işaretini ortadan kaldırıyoruz. Yani kısacası MD Beauty’de baştan aşağıya danışan odaklı bir hizmet var. Buraya gelen danışanlarımız da bunu yakından hissediyor.” diye konuştu.

TECRÜBELİ ÇALIŞAN KADROSU, SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR

12 personelle hizmet verdiklerini ifade eden Demiröz, “Çalışanlarımızın hepsi işinde uzman, güzellik ve estetik konusunda önemli eğitim almış kişiler. Çalışan kadromuzun tecrübeli olmasının yanında kullandığımız cihazlar da son teknoloji ile üretilmiş cihazlar. Cihazlarımızın hepsi yurtdışından yeni geldi. Bir işletmeyi öne çıkaran detaylar vardır. Bizler için çalışan kadrosu bu yüzden önemli. Kafamızdaki mantaliteyi, personellerimizle yakalayamazsak başarılı olamayız. Personelimizin de bizler gibi düşünmesi ve yeteneklerinin de bu yönde olması, işletme olarak en büyük şanslarımızdan bir tanesi” ifadelerini kullandı.

CİLT SORUNLARINI TEDAVİ EDEN DİYETLER

Bünyelerinde diyetisyen hizmeti de verdiklerini ifade eden Demiröz, “Burada çalıştığımız diyetisyen doktorumuz, normal diyetisyenlerin dışında çok farklı çalışmalar yapıyor. İnsanların kafasında oluşan diyetisyen ön yargısını kırmaya çalışıyoruz. Yani diyetisyene gittiğinizde size 3 öğün ne yiyeceğinizi söyleyen, size bir liste verip yollayan bir hizmet değil bizimkisi. Bizim doktorumuz psiko-diyet, anne-bebek diyeti, sporcu diyeti, intolerans diyeti gibi birçok farklı diyet seçeneği veriyor. Doktorumuzun kendince bir tedavi yöntemi var. Sedef hastalığı, egzama gibi cilt sorunlarını tedavi edebildiği gibi insülin direnci konusunda da danışanlarına yardımcı olabiliyor.”

ESTETİK HASTANESİ KURMA HEDEFİ

Gelecek adına da planları olduklarını ifade eden Demiröz, “MD Beauty markasını Bursa’da önemli bir yere getirdikten sonra, ilerleye yıllarda estetik hastanesi olarak hizmet vermek istiyoruz. Güzelliğin, estetiğin sağlıkla bir olduğunda değerli olduğunu insanlara anlatmaya çalışıyoruz. Bu yüzden kendimize güzellik merkezi değil, güzellik kliniğini diyoruz. Merdiven altı sağlıksız işletmelerin, sektöre vurduğu darbeyi MD Beauty olarak düzeltmeye kararlıyız. İnsanlar bizimle birlikte, estetiğin güzelliğin, sağlık için yapılan bir uygulama, işlem olduğunu daha net şekilde anlayacak”

HİZMETLER

  • LAZER EPİLASYON
  • HYDRAFACİAL
  • BÖLGESEL İNCELME
  • CİLT VE LEKE TEDAVİLERİ
  • DOLGU-BOTOKS
  • PRP-MEZOTERAPİ
  • ÇATLAK VE SELÜLİT TEDAVİLERİ

      

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P